Persoonlijk

Shoplog | Negenmaandenbeurs

Gisteren kon je al lezen dat ik naar de negenmaandenbeurs was geweest met Carmelina. Na een leuke dag ging ik weer bepakt terug in de trein. Niet zo erg als de voorgaande jaren, want de drang om iets te kopen had ik absoluut niet. Natuurlijk ging er wel iets mee naar huis en dat laat ik jullie graag zien in dit blog.

Net als elk jaar stopte ik even bij Naïf, niet alleen om bij te kletsen, maar ook om even gebruik te maken van hun aanbieding. Ik heb een paar weken een ander merk geprobeerd en hier reageerden de kinderen zo slecht op dat ik maar weer vertrouwd bij mijn merkje blijf. Ik kocht de washgel, shampoo en bodylotion en kreeg van hen de Milky Bath Oil mee om alvast op baby 3.0 zijn/haar plankje te zetten. Lekkerrr!

Carmelina was aan het kijken bij Huusje en vroeg of ik nog iets leuks zag. Ik vond deze poster wel heel tof voor Sofie!

Bij de HEMA nam ik rompers van Bamboo mee. Omdat de kans groot is dat ons kleintje een bepaald geslacht heeft durfde ik het aan om het rompertje in die kleur mee te nemen.  Hopelijk heb ik de juiste kleur meegenomen. Dit weten wij binnenkort zeker.

Dit pakje durf ik wel in kleur te laten zien. Dit is ook setje van HEMA en is ook gemaakt van bamboo. Ik vind dat mint prima kan voor een jongen en voor een meisje.

Bij de stand van Blond Amsterdam vond ik eigenlijk weinig leuke dingen behalve dit hoesje. Ik liep nog rond met een hoesje van kerst dus was wel toe aan vervanging haha!

Bij Difrax kocht ik nieuwe spenen voor Sofie. De natural van Difrax zijn hier bij beide kindjes favoriet. Ook voor baby 3.0 nam ik een speentje mee.

Bij Dr. leenarts hadden Carmelina een korts gesprekje. Ik ken eigenlijk geen product dat werk voor Sofie haar billen en Car kent nog geen product die uberhaupt werkt bij haar jongste. We kregen beide een product mee om te testen en hier gaan jullie natuurlijk nog meer over lezen.

bij bugaboo kregen wij deze leuke kaartjes, die gaan in de doos voor mini 3.0

En als laatste heb ik de kraamzorg geregeld. Deze keer gaan wij voor kraamzus. Ik had een goed gesprek met één van hun kraamverzorgster en het gaf mij een prettig gevoel. Nu is het natuurlijk nog altijd afwachten wie je krijgt, maar ik ben wel iemand die aangeeft wanneer ik het er niet mee eens ben.

Een kleine buit dit jaar haha! Heb jij nog iets leuks geshopt? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Yasmin

  Leuke spulletjes heb je geshopt!
  Het enige wat voor de (open) billen van mijn dochter echt werkt is pure zinkolie van dr. Swaab. Te koop bij de Etos.

  25/02/2017 at 8:04 pm
 • Reply Larissa

  Bij ons inderdaad ook alleen de pure zinkolie van dr Swaab. Je buit is niet heel groot maar wel onwijs leuk! Daar gaat het uiteindelijk om toch 🙂

  25/02/2017 at 9:10 pm
 • Leave a Reply