Comments (2)

FullerHouse en Friends heb ik ook alle seizoenen van gezien. Fullerhouse ook inderdaad vanwege vroeger, ik vond de afleveringen van FullHouse alleen wel leuker. Friends had ik alle afleveringen al van gezien maar het is een heerlijke serie waar je niet teveel bij na hoef te denken en na een drukke dag is dat toch echt wel even heel fijn!

Modern Family, Jane the Virgin en Sherlock vind ik echte aanraders. Van alle drie heb ik nog niet alle afleveringen gezien (behalve van Modern Family, maar daar zijn dus nu weer nieuwe afleveringen van), maar ik vind het echt leuke series. Niet spannend (Sherlock misschien een heel klein beetje af en toe), daar kan ik namelijk ook niet tegen hahah!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP