Entertainment Films/Series

Series die ik heb gekeken

Ik ben dol op het kijken van series en kijk minimaal één aflevering van een serie per dag. Oké meestal wel wat meer haha! Ik heb al vaker eens een blogpost gedeeld met mijn favoriete series van dit moment en het leek mij leuk om dit nu ook weer eens te doen. Niet alle series zijn te zien op netflix, sommige zijn alleen te zien op videoland of de normale zenders. 

The good doctor 

Om mij heen hoorde ik van veel mensen dat dit een hele goede serie is. Hij is gemaakt door de makers van House en dat vond ik ook een goede serie. De hoofdrolspeler van serie heeft autisme, maar is heel slim en een prima chirurg. Heel mooi om te zien hoe ze de serie gemaakt hebben en jeetje wat is de hoofdrolspeler een goede acteur. Hij leeft helemaal op in zijn rol en het is gewoon heel realistisch en goed. Ik kijk hem via videoland. De serie loopt nog en iedere maandag is er een nieuwe aflevering te zien.

Fuller House seizoen 3

Vroeger keken wij thuis altijd al naar full house en daar heb ik mooie herinneringen aan. Toen ze aankondigden dat fuller house ging komen was ik dan ook heel enthousiast. Inmiddels heb ik alle seizoenen die er zijn gezien en tja het is eigenlijk een beetje fout en hersenloos televisie kijken haha. Heerlijk na een drukke dag met de kinderen en mijn blog. Deze serie is te zien op netflix.

Grace & Frankie seizoen 4 

Dit vind ik zo’n leuke serie hah! Twee oude vrouwen waarvan de mannen homo zijn geworden en daardoor zijn gaan samenwonen. Ze maken de meest bijzondere dingen mee en het is gewoon heerlijk om naar te kijken. Chaotischer leven kan volgens mij niet. Deze serie is te zien op netflix.

One day at a time 

Ik ben een sucker voor slechte series haha! Dit is nog zo’n eentje. Het gaat over een moeder met haar 2 kinderen, gekke moeder en gekke buurman. Ze maakt van alles mee en het is gewoon hilarisch om te zien. Ook lekker ontspannend na een drukke dag met de kinderen en het werk wat ik verder allemaal doe.

Friends 

Nou ik denk dat iedereen inmiddels deze serie wel aan het kijken is of heeft gekeken. ‘vroeger’ toen het nog op net 5 te zien was keek ik af en toe een afleveringen, maar het begin wist ik bijvoorbeeld helemaal niks van. Nu kijken Robert en ik het samen en ik vind het echt een geweldige serie. Wel merken wij dat er veel dingen van Friends weer terug komen in How i met your mother.

Inmiddels ben ik weer door de series heen, dus mocht jij een leuke serie tip hebben (niet te eng, want daar ben ik te gevoelig voor haha!) 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Angelique

  FullerHouse en Friends heb ik ook alle seizoenen van gezien. Fullerhouse ook inderdaad vanwege vroeger, ik vond de afleveringen van FullHouse alleen wel leuker. Friends had ik alle afleveringen al van gezien maar het is een heerlijke serie waar je niet teveel bij na hoef te denken en na een drukke dag is dat toch echt wel even heel fijn!

  14/03/2018 at 7:51 am
 • Reply Mevrouw Marloes

  Modern Family, Jane the Virgin en Sherlock vind ik echte aanraders. Van alle drie heb ik nog niet alle afleveringen gezien (behalve van Modern Family, maar daar zijn dus nu weer nieuwe afleveringen van), maar ik vind het echt leuke series. Niet spannend (Sherlock misschien een heel klein beetje af en toe), daar kan ik namelijk ook niet tegen hahah!

  16/03/2018 at 10:18 pm
 • Leave a Reply