Happy momlife

shutterstock_791251654
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Seks is belangrijk voor je relatie

Er heerst een taboe over praten over seks en het zo op te schrijven op mijn blog vind ik ook wel heel erg een dingetje. Ik kan er voor kiezen om er niks over te schrijven, maar soms is het goed om je mond open te trekken met betrekking tot bepaalde onderwerpen. Zie mijn blog als een gesprek met vriendinnen en met vriendinnen is dit een onderwerp die ook veelvoudig besproken wordt.

Seks is zelfs een eerste levensbehoefte, het is belangrijk voor je relatie en heel gezond. Seks verlaagd namelijk je bloeddruk, je verbrand veel calorieën, het werkt pijnstillend en je kan er door ontspannen wat weer zorgt voor minder stress. Tijdens de sex maak je oxytocine aan wat zorgt voor verbintenis met je partner.  Een heleboel redenen om er eens goed van te genieten.

Voor ouders van jonge gezinnen is het niet altijd makkelijk om tijd voor elkaar vrij te maken. En als er dan al tijd vrij gemaakt is dan is er vaak wel een andere reden waardoor het intiem zijn niet lukt. Maar juist door de drukte is het belangrijk om het juiste moment te vinden om intiem samen te zijn. Zie het als een investering je relatie. Seks moet namelijk fijn zijn en je moet er toch stiekem wel naar uit kunnen kijken. Het zorgt voor die extra sprankel in je relatie.

Dat het binnen jonge gezinnen niet altijd even makkelijk gaat is best begrijpelijk. Om de dagelijkse sleur te doorbreken is het belangrijk om spanning in je relatie aan te brengen. Dat hoeven echt geen gekke dingen te zijn hoor, dit kun je al doen door echt tijd voor elkaar te nemen. Door dat je meer tijd en aandacht voor elkaar heb zal de liefde en de spanning weer terug komen.  Waar werd je destijds verliefd op? Wat maakt je partner interessant? Dit allemaal heeft effect op je vrij partijen. En als dit allemaal niet werkt kun je altijd nog sextoys kopen, het hoeven geen. bijzondere items te zijn, maar het kunnen wel items zijn die alles weer spannender maken.

 

Facebook Comments

Share this post