Comments (4)

Moeilijk is het he! Ik ben ook onverwacht weer gaan werken en merk toch dat mijn dochter daar weer enorm aan moet wennen. Ik besteed de tijd die ik thuis ben nu exclusief aan haar en doe de rest als ze slaapt. En af en toe even niets plannen in het weekend helpt ook:

Snap je wel, is ook moeilijk.
Aan de ene kant is het denk ik heel fijn om weer aan de slag te zijn, maar je wil tegelijkertijd ook het liefst bij je kinderen zijn. Sterkte! En hopelijk went het alsnog/kun je iets minder uren gaan werken/bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken. Vooral dat eerste natuurlijk.

Succes de komende tijd!

Het is niet makkelijk hé… Maar als ze zelf een hele dag op school zitten allemaal zal dat wel minderen. Maar dan kom je thuis en wil je rust en dat is er niet.. hahaha

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP