Huis en inrichting Review

Schoonmaken nog leuker met draadloze stofzuiger van Sauber

Een tijdje terug kreeg ik een heel leuk mailtje van het bedrijf dat de promotie doet voor Sauber (stofzuiger merk). Ze vroegen aan mij of ik het leuk vond om een andere blogger een stofzuiger cadeau te doen en er zelf ook eentje te ontvangen. Op mijn verlanglijstje staat al een hele tijd een draadloze stofzuiger en Sauber heeft er een aantal in hun collectie. Ik wist al snel welke blogger ik dit cadeau zou willen doen, omdat ik hoopte en wel dacht dat ze het goed kon gebruiken met straks 4 zoons! 

Al een tijdje staat het op mijn verlanglijstje; een draadloze stofzuiger. Toen ik een berichtje kreeg van Sauber of ik een stofzuiger wilde weggeven en eentje wilde weggeven hoefde ik niet lang na te denken. Een draadloze stofzuiger leek mij handig, omdat ik dan niet continu de stekker in een ander stopcontact hoef te doen en het verplaatsen van boven naar beneden en andersom leek mij veel makkelijker. Inmiddels hebben wij hem een tijdje in gebruik en ben ik er super blij mee.

Wat vind ik ervan:

Als je iets graag wilt hebben dan heb je op zich ook best hoge verwachtingen dat had ik dan ook van de stofzuiger. Vooral het handige gedeelte. Gelukkig komt dit ook overeen. De stofzuiger heeft 4 uur de tijd nodig om volledig op te laden en je kunt er dan zo’n 35 minuten mee stofzuigen. De stofzuiger heeft voldoende zuigkracht waardoor je binnen no time klaar bent met stofzuigen. Naast dat het een stofzuiger is kun je hem ook gebruiken als kruimeldief en dat is toch wel heel handig met kinderen. Ik hoef niet de hele tijd met blik en veger aan de gang, maar kan gewoon even snel de stofzuiger/kruimeldief pakken. Ideaal. In dit huis zitten ok de stopcontacten op mega onlogische plekken waardoor het met onze oude stofzuiger elke keer niet uit kwam. Dit probleem is opgelost doordat de stofzuiger die wij nu hebben volledig draadloos is. Het is trouwens de Sauber steelstofzuiger V50.

Daarnaast vind ik het heel handig dat het een zakloze stofzuiger is. Je gooit hem makkelijk leeg in de vuilnisbak en zuigt weer vrolijk verder. Ook heeft de stofzuiger blauw licht waardoor je viezigheid altijd ziet liggen en je geen kruimeltje vergeet, ook ‘s avonds niet. De steel kan mega plat waardoor je makkelijk onder tafels en banken kunt stofzuigen zonder dat je het hele apparaat uit elkaar moet halen. Eigenlijk ben ik heel tevreden over de Sauber V50 en vind ik het echt een aanwinst voor ons huishouden.

Een cadeau voor Stephanie 

Het pr bureau vroeg mij of ik het leuk vond om een andere blogger ook een stofzuiger cadeau te geven. Samen met Robert had ik het erover en kwam ik bij één van mijn favoriete bloggers Stephanie uit van wolferien. Ze heeft al twee toffe zoons en over een paar maandjes verwacht ze een tweeling jongens. Met 4 jongens kan ik wel verwachten dat het een kliederboel kan worden in huis en dat een (extra) stofzuiger wel welkom is. Het was onwijs lief om Stephanie haar reactie te zien en ik ben dan ook erg blij dat ik de Sauber V50 aan haar heb mogen schenken. Hopelijk heeft ze er net zoveel plezier van als ik heb.

Dankjewel Sauber voor dit leuke (kerst)cadeau! Ik ben er erg blij mee en kan iedereen een draadloze steelstofzuiger aanbevelen. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply zebrazonderstrepen

  Dat ziet er een handig toestel uit!

  08/12/2017 at 6:58 am
 • Reply Claudia Diependaal

  Ik dacht oh jee nou zal ik de hoofdprijs zien. Maar hij is 79.95 nu. Maar echt 35 dus. Want met 15 minuten is het natuurlijk niet echt een fijne stofzuiger. Is omdat alles aan de steel zit niet ontzettend zwaar?

  08/12/2017 at 12:58 pm
 • Leave a Reply