Happy momlife

img_3924
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Schleich paarden en andere leuke dieren voor de feestdagen + WIN!!

Zijn jullie al klaar met het inkopen van cadeautjes voor de feestdagen? Ik heb voor Sinterklaas alles binnen, maar voor kerst moet ik nog een paar kleinigheidjes. Wij vieren beide feestdagen en bij beide feestdagen horen cadeautjes vinden wij. Dat krijg je als je twee culturen samenvoegt. Ro is opgegroeid met het vieren van Sinterklaas en ik ben opgegroeid met het vieren van Kerst. Voor de kinderen ligt er allemaal een dieren cadeautje onder de boom van Diermodel.

Onze meiden staan iedere keer weer even stil bij de Schleich dieren in de winkels en in de speelgoedboeken. Ze spelen graag met de dino’s van Aron, maar zouden ook graag hun eigen speel dieren hebben. Ik ontdekte de webshop diermodel waar je dus alle dieren die jij je maar kunt bedenken kunt shoppen. Hoe leuk is dat? Ook Aron werd enthousiast bij het zien van de toffe dieren in de webshop.

De dieren die de webshop verkoopt zijn van goede kwaliteit waardoor je kind er jaren speel plezier van heeft! Daarom deel ik ook graag deze tip met jullie!

WIN voor 25 euro aan speelgoed voor de feestdagen

WIN voor 25 euro aan speelgoed voor de feestdagen

Doe nu mee aan de winactie op de instagram pagina!

Wat kan ik winnen?

Op de websites van diermodel en schleich-paarden vind je alle soorten speelgoed dieren en dinosaurussen.
Van prehistorische schaalmodellen tot houten speelgoed. Allerlei soorten en maten dierfiguren zijn hier te vinden. Voor jongens zijn de dinosaurussen natuurlijk geweldig, een grote Tyrannosaurus rex of Brachiosaurus maakt de meesten wel enthousiast.  Of wat dacht je van de gorilla´s en tijgers van
Papo. 

Bij meisjes zijn boerderijdieren of paarden vaker favoriet.  De Schleich paarden zijn erg bekend en zeer geliefd! Er zijn ontzettend veel verschillende paarden en bijbehorende accessoires van Schleich. Maak je manege dus compleet met deze leuke paarden!

Hoe kun je winnen:

♥ Volg Mij @joyfromjoyce en @diermodel op Instagram.
♥  Laat een reactie waarbij je vertelt wat het lievelingsdier is van je kind
♥  Tag 1 vriend die de winactie niet mag missen!

 

De winactie loopt t/m maandag 30 november. De winnaar ontvangt 1 december bericht!

 

Facebook Comments

Share this post