Samenwerken

Joyfromjoyce is een mamablog die draait om mijn leven als moeder en om mijn leven als Joyce zelf. Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijkse leven. Dingen die ik zelf als moeder meemaak, waar ik andere moeders over hoor, wat ik online tegenkom en ga zo maar door. Met Joyfromjoyce hoop ik andere moeders te inspireren en zo nu en dan ook te helpen met mijn verhalen.

Samen sterker! 

Ik ben trots en blij met de samenwerkingen die ik mag doen. Alle samenwerkingen worden gedeeld in de categorie Sponsored Stories of wanneer het in Review wanneer het hierom gaat. Daarnaast vermeld ik bij een betaalde opdracht ook altijd dat ik er betaald voor heb gekregen. Ik wil hiermee transparant zijn naar mijn volgers. Wanneer ik een product heb gekregen zal dit ook duidelijk te lezen zijn in de tekst. Ik publiceer alleen blogs waar ik zelf achter sta en enthousiast over ben. Ben ik dat niet dan ga ik in overleg met het bedrijf waarmee ik samenwerk om te bepalen of de blog wel of niet online komt.

Statistieken 

Joyfromjoyce maakt momenteel een groei door en dat is natuurlijk hartstikke leuk! Door de groei krijg ik weer inspiratie en motivatie om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Voor een printscreen van google Analytics mag er altijd contact opgenomen worden. Verdere informatie is te vinden in mijn mediakit die je hieronder ziet staan. Deze al maandelijks aangepast worden naar de meest recente cijfers.

Samenwerkingsmogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden om samen te werken met Joyfromjoyce. Zo is het mogelijk om een review te laten schrijven door mij met bijvoorbeeld een winactie, maar ook een advertorial is zeker mogelijk. Het verspreiden van een persbericht behoort ook tot de opties alleen zal ik de tekst wel aanpassen naar mijn manier van schrijven. Wil je alleen een bericht op social media? Dan kan dat natuurlijk ook. Laat je wensen in een e-mail weten dan zal ik er een leuk prijsje voor maken.

Contact 

Enthousiast geworden? Ik bespreek graag de mogelijkheden. Vul het contact formulier in of mail via: joyce@joyfromjoyce.nl

Contact-gegevens

Op te vragen via e-mail

Algemeen e-mailadres: joyce@joyfromjoyce.nl
Telefoonnummer: Op te vragen via e-mail of door het contactformulier in te vullen

Algeme Voorwaarden

  • Betaling gaat via een Nederlands rekeningnummer
  • Voorafgaand aan het artikel kunnen de gewenste links aangeleverd worden (max 2 stuks)
  • Op verzoek (25 euro extra) sturen wij een concept van het artikel vooraf toe
  • Iedere samenwerking in welke vorm dan ook, wordt toegevoegd aan de categorie sponsored stories of review
  • De foto’s en filmpjes die ik van het product maak zijn mijn eigendom tenzij anders overeengekomen.
  • Een post extra delen op social media? Hiervoor vraag €25,- per social media kanaal
  • Alle uitgaande (betaalde) links zijn no-follow tenzij anders overeengekomen
Facebook Comments