Comments (10)

Ik heb dat ook nooit gedaan. Ik kon ook niet slapen met al die geluidjes. Ze slapen bij ons wel samen op 1 kamer.

Hier exact hetzelfde. Als J bij ons in bed ligt, staat dat wat hem betreft gelijk aan spelen…
Een hele enkele keer als hij echt ziek is, kan hij wel rustig bij ons liggen.
Toen hij net geboren was heeft hij denk ik ook een week of 2 in z’n wiegje bij ons op de kamer gelegen. De geluidjes zorgden er ook hier voor dat we bijna geen slaap kregen; snel op z’n eigen kamer dus!

Bram slaapt nog bij ons in de wieg. Hij wil nog niet in z’n grote bed en ik vind t wel heel fijn om m dichtbij te hebben.
In de eerste week heeft ie soms een paar uurtjes bij ons in bed gelegen omdat ie niet terug z’n wieg in wilde. Liefst wilt ie sowieso bij mama op de borst slapen hoor haha. En mama vind t niet erg.

Lotte sliep trouwens vanaf dag 1 gewoon op der eigen kamer

Onze babyboy heeft tot 6 maanden op onze slaapkamer geslapen. In zijn eigen bedje die we hier hadden staan. In het begin sliep hij wel eens tussen ons in op het hoefijzerkussen die we samenvouwden met een hoeslakentje erover. Een soort hovercraft kreeg je dan. Erg praktisch! Zo konden wij niet op hem rollen waar ik bang voor was.

Noud sliep tot hij 7 à 8 weken was in de wieg naast ons bed. Een enkele keer heb ik hem bij ons in genomen, maar dan slaap ik zelf niet goed.

Bij ons gaat het precies zoals bij jou. Alleen als ze echt niet kan slapen omdat ze niet lekker is, leg ik haar bij ons tussenin.

Hier sliepen de jongens de eerste zes maanden bij ons op de slaapkamer, wel in een eigen bedje. Ik vond die slaapgeluidjes juist heerlijk, herinner me dat als een hele fijne tijd.
Nu staat er voor de vierde een co-sleeper klaar, dat lijkt me nòg fijner, hoef ik ook niet op te staan voor een voeding 😉

Goed dat ze lekker in hun bedje liggen. Ook voor je nachtrust en privacy!

Hier ligt de jongste nog bij ons op de kamer omdat ze niet volledig doorslaapt. Het is een beetje kiezen: één kind of drie kinderen wakker. Ze ligt in de vroege ochtend vaak naast me, omdat ik borstvoeding geef en vaak in slaap val halverwege. Vind het ook fijn, we knuffelen echt. Maar ik kijk tegelijkertijd ook uit naar het moment dat ze straks in haar eigen kamer ligt!

Ieder kindje zo zijn eigen slaapplekje! Voor jullie ook wel heel fijn, voor jou zeker als je al die geluidjes hoorde, super dat het goed gaat.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP