Comments (3)

Ik ben er niet zo zeer op tegen, maar doe het zelf niet. Dit om dezelfde redenen die jij noemt: zelf dan nog niet goed kunnen slapen, angst om je baby te verstikken.

Mijn oudste heeft op vakantie een week bij ons in bed geslapen, omdat het heel koud was in de tent. Nou de weken daarna hadden we thuis feest, mooi niet dat hij weer in zijn eigen bed wilde slapen.

Ik vind het juist heerlijk. De jongste slaapt nog steeds bij mij. Had gewild dat ik bij de oudste meer mijn eigen plan had getrokken en het met hem ook had gedaan. Het liefst slaap ik ook gewoon met zijn allen bij elkaar. Gezellig! Als mijn vriend weg is voor zijn werk doen we dat ook geregeld. Ik vind het zelf nog altijd heel vervelend om alleen te slapen, ben altijd bang haha dat heb ik altijd gehad, dus ik doe het ook voor mezelf!

IK vond het in het begin ook vreselijk met Max dat hij niet in zijn eigen bedje wilde slapen maar bovenop mij of tussen ons in. Nou ik vond het eng, maar zo kregen we alle drie wel meer slaap dan als hij in zijn eigen bedje ging liggen. Dus ik snap helemaal dat je blij bent dat ze nu lekker in haar eigen bedje slaapt. Ik ben er ook altijd op tegen geweest, liefst gelijk wennen in eigen bed. Maar soms beland je in een situatie wat niet mogelijk is.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP