Comments (21)

Veel plezier zaterdag! Of het nu een mooi jongetje of een mooi meisje is, ‘t wordt beide leuk.
Ik heb altijd het idee dat mijn eerste een meisje gaat worden. Gek eigenlijk, hoe stellig je van zoiets overtuigd kunt zijn 😉 Maar we zullen zien, mocht ik in de toekomst ooit mama worden.

Leuk stukje! Meisjespoep zit idd overal (tussen), een vriendin van me had een zoontje en nu ook een dochter en heeft al vaak gezegd dat ze haar hier wil brengen bij elke poepluier haha. Plassen op het aankleedkussen loopt ook direct achterlangs haar rug de nek in ipv dat je de piemel kunt afdekken 😉 Hier had ik echt een meisjesvoorkeur de tweede keer, dat kan ik en roze vind ik leuk haha. Een jongen zou even schakelen geweest zijn, hoewel ik daar bij de eerste wel voorkeur voor had 😉

2 jongens is heel leuk hoor 😉 Hier ook totaal geen voorkeur, al kunnen weinig mensen daar wat bij voorstellen.. haha

Spannend hoor! Ik ben benieuwd!
Ik voelde vanaf het begin al dat het een jongentje zou zijn.. Alles in mij dacht aan jongensspullen, en ik droomde over een zoontje. Dus bij de geslachtsbepalende echo was het voor mij geen verrassing 😉
Veel plezier alvast zaterdag 🙂

Hihi dat van die poepluiers hoor ik zo vaak…
Mamma’s met eerst een jongetje vinden een jongetje makkelijker en mamma’s met eerst een meisje vinden een meisje makkelijker ;o)
Ik heb na Janne ook ontzettend moeten wennen aan de jongensluiers hoor.

Ben benieuwd zaterdag!! Maar vooral geniet er van!!

Spannend ik ben ook erg benieuwd wat je krijgt!

Ik heb ook geen voorkeur, zoals je het blogje ook kunt lezen. Beide is welkom :))

Ja absoluut. Maar dat horen we pas over 4 weken dan hebben we 20 weken echo 🙂

Haha dat is heel gewoon hoor 🙂 ik droomde vroeger van een meisje en nu maakt het niet uit.

Haha dat heb ik ook terwijl mijn vriend het andersom heeft!

Ik denk dat het niet uitmaakt zolang t maar gezond is, maar ik ben er van overtuigd dat er bij iedere zwangere vrouw een voorkeur zit voor een geslacht maar dat niet uitspreekt en dat zou ik dan ook volkomen begrijpelijk vinden.

Spannend hoor! Hoe wel ik denk dat ik een echte meisjes moeder zou zijn lijkt een zoon me ook wel leuk. Mijn man heeft meerdere broers en die zijn allemaal (incl manlief) zo lief voor hun moeder, echt zo’n band hebben ze met haar. Dus dat lijkt me ook nog wel wat haha. Ik ben benieuwd wat voor beebje er in jouw buik groeit!

Ja spannend zeg! Ik heb twee jongens en een meisje. Ik weet nog hoe bang ik was dat ik een jongen zou krijgen omdat ik dacht dat ik niet zou weten wat ik met een jongen moest doen haha. Ik had alleen maar meisjes om me heen in mijn familie en in vriendenkringen en ja hoor, toen kwamen er twee. En het ging helemaal natuurlijk goed, zonder er moeite voor te doen 😉

Wij hebben ook echt geen voorkeur zoals je in het blogje wel kon lezen. Wel inmiddels een voorgevoel maar we zien zaterdag wel of dit bevestigd wordt.

nog eventjes! heel erg spanned he joyce!
Ik had geen voorkeur, maar ik zweerde erbij dat het een jongen en een meisje was. Nu zijn het twee jongentjes, en dat vind ik ook hartstikke leuk!

Haha heel herkenbaar dat heb ik nu dus met een meisje, ach het komt vast wel goed! 🙂

Ja ik dacht ook altijd een meisjes mama te zijn, maar ik twijfel nu wel heerl erg! haha! Nog een paar dagen 🙂

Haha! Ik ben ook mega benieuwd! En mijn voorgevoel zegt sinds gister duidelijk meisje! Ben benieuwd

Absoluut maar dat lijkt me logisch. Maar heeft denk ik wel een voorkeur maar er heerst een taboe op om dit uit te spreken helaas.

Nee een meisje én een jongen is wel echt het mooiste.

Ik was heilig overtuigd van een meisje, dus was letterlijk geschokt dat er een piemeltje te zien was bij de 16 weken echo.. En eerlijk, ik moest heel erg schakelen, want ik wilde zo graag een meisje. Misschien een taboe om te zeggen, maar ik ben daar altijd heel eerlijk in geweest. Tuurlijk is een gezond kindje het allerbelangrijkste, maar een voorkeur hebben is niets mis mee.
Heb inmiddels een schat van een zoontje, dus die schok ben ik te boven gekomen 🙂
Denk dat jullie meid krijgen, ben benieuwd!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP