Comments (4)

Leuk dat je hem ook hebt ingevuld! En fijn dat Robert in het begin de nachtflessen deed.

Ik moet zeggen dat ik bovenstaande niet eens rotklusjes vind. Poepluiers verschonen, zowel ik als mijn man vinden het geen probleem. Nagels knippen moet hier om de 2 à 3 dagen. Mijn kindjes hebben mijn Indonesische bloed in zich. En bij Aziaten groeien nagels (en haar) veel sneller dan bij westerse mensen. Ze hebben dus snel lange nagels (zoals ik) als ik dat niet goed bij houd.

Wat is die Aukje toch een slim meisje 😉 hihi

Leuke tag is het, ik ben ook degene die meestal oppas moet regelen bij datenights!
Wist je trouwens dat niet Aukje, maar Charlotte hem bedacht heeft? Aukje is haar dochter

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP