Happy momlife

123 gordijnen 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Rolgordijnen voor in de woonkamer

Gordijnen you hate them or you love them. In ons huis hebben wij best grote ramen waar echt iets voor moet hangen om geen inkijk te hebben. Daarnaast vind ik het heerlijk om ’s avonds iets te kunnen sluiten waardoor wij voldoende privacy hebben. Wij kozen voor rolgordijnen en ik ga je vertellen waarom en welke rolgordijnen.

Ik wist vrijwel meteen dat ik een rolgordijn in de woonkamer wilde. Dit breekt namelijk het raam en je kunt hem goed om laag doen als het heel warm is. Wel zo handig! Ik wilde hem aan de voor en achterkant. De achterkant is echt nodig, want hier staat de zon volledig op bijna de hele dag en dit moet dus goed afgesloten kunnen worden. Anders is het echt niet te doen in huis. Ik mocht van 123gordijnen rolgordijnen uitzoeken voor in de woonkamer. De rolgordijnen hanger er nu een maandje en ik ben heel blij met onze keuze en hoe het de ramen aankleed.

Wij besloten in huis lichte kleuren te kiezen. Dus ons rolgordijn moest ook licht worden, maar niet wit. De muren om de gordijnen heen zijn ook wit en anders gaat het wel heel klinisch worden. Wij kozen voor de kleur Sunset Zinc een licht grijze kleur die het witte in huis breekt. Het is een lichtdoorlatende, maar zichtdicht rolgordijn. Hierdoor kan je dus niet naar binnen kijken als je hemt dicht hebt, maar komt er wel licht door heen. Perfect dus voor in de woonkamer.

Hiervoor hebben wij altijd hele goedkope rolgordijnen gehad en ik kan zeggen dat het verschil in kwaliteit enorm is! Dit maak je niet zomaar stuk, hier trek je niet zomaar het koortje er vanaf (dit heb ik zo vaak gehad met andere rolgordijnen). De prijs licht natuurlijk hoger, maar hiervoor kun je ze op maat laten maken en heb je een stevig gordijn die jarenlang mee gaat. Ik koos trouwens voor een rvs ketting. Dit vond ik zelf mooier lijken.

Wat hebben jullie voor de ramen hangen? 

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen in ruil voor de blog. 

Facebook Comments

Share this post