Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ritme Fleur (bijna) 9 maanden

Over iets meer dan een week is ons kleinste meisje alweer 9 maanden oud en aangezien haar ritme zo veranderd is vond ik het wel leuk om een update te plaatsen van haar nieuwe ritme. Met mooie mijlpalen! Zelf lees ik nog regelmatig ritmes van andere kindjes, helemaal op de momenten dat Fleur de heleboel weer omgooit door een sprongetje bijvoorbeeld.

07:00/07:30 – Fleur begint wakker te worden of wij moeten haar wakker maken. Tijd voor een flesje (180+6).  Deze drinkt ze beneden terwijl de oudste twee ontbijten.

07:45 – Fleur is klaar met drinken en ook direct klaar wakker en aan het spelen. Tijd om haar te wassen en aan te kleden voor een nieuwe dag. Meestal doe ik direct haar jasje of vestje aan, omdat wij Aron naar school moeten brengen.

08:00 – Nog even spelen en dan Aron en/of Sofie weg brengen naar school.

08:30 – Op pad om Aron naar school te brengen

09:00 –  Tijd voor fruit, ik ben een potjes moeder dus Fleur krijgt een potje of knijpzakje met fruit. Knijpzakjes zijn momenteel haar favoriet. Lekker zelf kliederen.

09:00/10:00 – Fleur gaat lekker spelen met Sofie en tegenwoordig gaat ze overal bij staan. Gezellig om die twee samen te zien.

10:00 – Fleur begint moe te worden. Ik ga met haar naar boven waar ik haar in haar  bed leg.

13:00 – Na drie uurtjes slaap begint ze weer wakker te worden. Tijd voor een lekker broodje! Meestal met spread van de kleine keuken of pindakaas. Smikkelen maar!

13:15  – Na haar broodje krijgt ze nog een fles (180+6) en daarna gaat ze heerlijk spelen tot wij Aron moeten halen.

14:00 – Tijd om Aron weer op te halen! Samen op de fiets door weer en wind haha! Gezellig even spelen met Aron en Sofie en daarna eerst nog even weer slapen. Soms krijgt ze rond deze tijd ook nog een maisknabbel of een rijstwafel.

15:00 – Tijd om weer te slapen. Fleur geeft tegenwoordig zelf aan wanneer ze wil slapen en slaapt ook ieder slaapje op bed YES! Zo blij dat het eindelijk gelukt is. Mag ook wel naar bijna 9 maanden haha!

17:00 – Zodra papa thuis is is ze weer wakker. Alsof ze het aanvoelt haha!

17:30 – Tijd voor wat eten warm eten doet ze meestal mee met wat wij eten qua groente. Groente prutjes vind ze namelijk niks.

18:00/18:15 – De kinderen spelen nog even samen of gaan samen met één van ons even onder de douche of in bad.

19:00 – Aron en Sofie gaan op bed en wij gaan gezellig mee. Een dikke kus en dan nog even naar beneden.

19:30 – Als Fleur nog heel even gespeeld heeft wil ze op bed. Ik maak een flesje die ze boven op drinkt.

00:00- Tegenwoordig komt ze rond 12 uur weer voor een fles, nog even de dag afsluiten dus.

Om half 8 is het stil bij ons in huis en slapen de kindjes. Fleur komt nog één keer en slaapt dan tot de volgende ochtend. 

Facebook Comments

Share this post