Happy momlife

Fleur 11 maanden
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ritme Fleur 11 maanden

Ga ik het zeggen? Ja! Over 3,5 week is mijn baby geen baby meer en dat is ook echt te merken aan haar ritme. Niet qua slaapjes hoor, want dat doet ze nog minimaal 2 keren per dag. Maar wel wat betreft haar voeding en activiteiten. Super fijn dat het moeilijke gedoe met flesjes melk enzo nu een beetje achter ons komt te liggen. Tijd om een nieuw ritme te delen, want volgens het consultatie bureau kreeg ze iets teveel haha OEPS!

07:00/07:30 – Fleur begint wakker te worden. Tegenwoordig krijg ze twee broodjes als ontbijt meestal met het broodbeleg van Blue band. Als dat op heeft krijgt ze een flesje met kunstvoeding van 150 CC +5 schepjes.

08:-00 – Fleur is klaar met haar ontbijt en ik ga haar even wassen. Na het wassen krijgt ze natuurlijk ook een schone luier aan een een frisse outfit.

08:00 – Tijd om lekker te spelen

08:30 – Het is vakantie dus ik ga samen met de kinderen wandelen naar de winkel. Fleur lekker in de wandelwagen. Ze kletst altijd heel erg als ze daar in in zit haha!

09:00/09:30 –  Als wij weer thuis komen van de winkel gaat Fleur weer in de stoel en krijgt ze fruit. De ene keer krijgt ze stukjes fruit de andere keer krijgt ze en knijpfruitje. (Van die zakjes, lidl heeft ze tegenwoordig ook super handig!)

10:00 – Fleur begint moe te worden. Ik ga met haar naar boven waar ik haar in haar bed leg.

12:00 – Na twee uurtjes slapen begint ze weer wakker te worden. Tijd voor een lekker broodje! Een plakje kipfilet vind ze ook al heel erg lekker. Bij haar broodje krijgt ze een klein flesje poedermelk 120+4

14:00 – Vanaf het broodje eten tot 14:00 uur is Fleur vaak wakker en lekker aan het spelen. Om 14:00 uur geef ik haar vaak nog een snack. Dit is vaak een rijstwafeltje of van die mais snacks die vind ze ook erg lekker. Hierbij krijgt ze ook wat te drinken. Water of een beetje diksap bijvoorbeeld. Daarna gaat ze vaak nog even spelen.

15:00 – Tijd om weer te slapen.

17:00 – Zodra papa thuis is is ze weer wakker. Alsof ze het aanvoelt haha! Dit is nog steeds zo.

17:30 – Tijd voor wat eten warm eten doet ze meestal mee met wat wij eten qua groente. Tegenwoordig wil ze af en toe ook een potje hebben als wij iets eten wat niet geschikt is voor Fleur. Ook krijg ze altijd een toetje tegenwoordig na het eten.

18:00/18:15 – De kinderen spelen nog even samen of gaan samen met één van ons even onder de douche of in bad.

19:00/20:00 – Tijdens de vakantie en de warme dagen gaan de kinderen allemaal later op bed. Tegen 20:00 uur is de koek bij alle kinderen sowieso op en gaan ze lekker slapen. Fleur krijgt een klein beetje melk mee

23:00- Als wij op bed gaan tussen 23:00 uur en 00:00 uur krijgt Fleur nog een flesje melk. Ze wordt anders ’s nachts wakker en geef hem liever voor die tijd. Af en toe proberen wij het wel zonder dit flesje hoor, maar dan moet ik er ’s nachts uit voor wat drinken.

 

Facebook Comments

Share this post