Review Winnen

Review – Sweakers een musthave voor in het zwembad

Volgens mij ben ik niet de enige moeder die het dood eng vind in het zwembad. Aron moet namelijk altijd  rennen in het zwembad. Echt er is geen andere plek waar hij dat opeens doet. En eng dat ik het vind en alle gevaren die ik zie. Gelukkig is daar een oplossing voor, namelijk de OCKYZ Sweakers

Wat is de Ockyz Sweakers®?

Tijdens het fietsen dragen kinderen tegenwoordig vaak een helm. Dit was een paar jaren geleden een stuk minder. Ouders kiezen er weer voor om een hun kinderen veilig de weg op te laten gaan. Maar heb je wel eens gedacht aan de gevaren in het zwembad? Jaarlijks gebeuren er meer dan 200.000 ongelukken rondom het zwembad en meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden. Dit gebeurt vooral bij kinderen jsweakers 2onger dan 15 jaar. Sweakers® zijn antislip zwem sokken. Sweakers® staat voor Swimming Sneakers precies zoals de toffe waterschoentjes er ook uit zien.

 

Waarom wil iedereen Sweakers® voor zijn kind(eren):

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
 • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Wat vinden wij van de Sweakers®

Voor beide kinderen ontving ik een paar Sweakers®, helaas waren ze voor Sofie nog te groot en heb ik ze eerst in haar kast gelegd. Het scheelt dat ik Sofie in en om het zwembad nog til en ze de Sweakers® nog niet nodig heeft. Zodra ze daar wel aan toe is zullen ze ook passen. Sweakers passen vanaf maatje 23, maar volgens mij kan Sofie ze iets eerder al wel aan.

Voor Aron zijn ze echt perfect. In het zwembad kan hij nu normaal lopen zonder dat ik bang hoef te zijn dat hij uitglijd. Kinderen rennen nu eenmaal heel erg graag in het zwembad en met de Sweakers® hebben ze veel meer grip. Aron vindt het gelukkig ook niet erg om de Sweakers® te dragen, hij vindt ze VET COOL! Beter kun je het niet hebben toch? De Swakers zijn ook super handig wanneer je eigen zwembad hebt van zwemland.nl bijvoorbeeld.

sweakers 2

WIN WIN WIN! 

Omdat ik zo enthousiast ben over de Sweakers® mag ik twee paar weg geven (1 paar per winnaar). Mee doen is simpel. Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres. De winactie loopt t/m  31 juli op maandag 1 augustus neem ik contact op met de winnaars. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 48 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders.

Extra kans maken? Volg mij via facebook, twitter, instagram en/of youtube

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

22 Comments

 • Reply amgelique

  Jaaaaa,
  Lijkt me echt super handig voor mijn twee boefjes.
  Ze gaan inderdaad altijd rennen bij het zwembad. Engerds;)
  Ik ga duimen!

  28/07/2016 at 6:21 am
 • Reply Smit

  Wauw wat een uitvinding! Me zoontje denkt namelijk altijd dat die een circus artiest is in en om het zwembad. Doe graag mee aan de win actie.. waar zijn ze eventueel te koop als ik de win actie niet win?

  28/07/2016 at 6:33 am
 • Reply Anna

  Ja ik heb er nu al heel veel over gelezen.., lijken me echt super! Dus ik doe graag mee
  Facebook: An Na

  28/07/2016 at 6:47 am
 • Reply Janine van Kolthoorn

  Wauw dat zou perfect zijn voor onze ondernemende kleine man. Hij heeft nu ongeveer mt 27.

  28/07/2016 at 6:56 am
 • Reply Kim

  Dat zou super zijn voor Sara van 3 aangezien we over 2 weken naar kroatie gaan naar een camping met een super mooi zwembad.

  28/07/2016 at 7:08 am
 • Reply Marleen

  Wat een handige dingen! Wij gaan volgende week op vakantie en dit zou helemaal super zijn voor op het strand en in het zwembad. Mijn zoontje heeft het liefst helemaal niets aan zijn voeten terwijl wij ze juist willen beschermen. Dit is een ideale tussen oplossing

  28/07/2016 at 7:15 am
 • Reply Annelore

  Lijkt me handig! Onze meest rennende zoon heeft maatje 26 nu 🙂

  28/07/2016 at 7:23 am
 • Reply Rachel de Graaf

  Jaa supergraag voor mijn zoontje! Lijkt me zoo handig!

  28/07/2016 at 8:26 am
 • Reply Arina

  Ja ideaal! Mijn zoon rent overal!!! Dus in het zwembad hou ik ook regelmatig m’n hart vast!

  28/07/2016 at 8:30 am
 • Reply Rianne t

  Ik wil er ook wel een winnen voor mijn druktemaker! Lijkt me ideaal!

  28/07/2016 at 8:45 am
 • Reply Heleen

  Mijn zoontje rent ook altijd in het zwembad, zucht… Hoe vaak ik ook zeg dat t niet mag… Deze sweakers lijken me dus echt ideaal!

  28/07/2016 at 8:56 am
 • Reply Safanja

  Ah wat een supper leuke win actie maar wat een gaaf item. Zal echt supper handig/veilig zijn voor mijn nichtje yara die rent altijd door het zwembad van enthousiasme.

  28/07/2016 at 9:20 am
 • Reply Carmelina

  Wij doen mee voor onze waterrat!

  28/07/2016 at 9:24 am
 • Reply Safanja

  Zal supper handig/veilig zijn voor me nichtje yara.Die is een echte waterrat !

  28/07/2016 at 1:57 pm
 • Reply Marian Zw.

  Ik doe heel graag mee, met twee van die boefjes roep ik ook de hele tijd:” Niet rennen!”

  28/07/2016 at 4:24 pm
 • Reply Sandra

  jaa, dit zou een super product zijn om mee te nemen op vakantie!!

  28/07/2016 at 8:02 pm
 • Reply Maaike van Duijn

  Deze kon ik nog niet maar wat een uitkomst!
  Mijn zoontje is net als ik een waterratje en geregeld in het zwembad te vinden.
  Deze Sweakers zien er niet alleen leuk uit, lijkt me superhandig. Ik doe graag mee!

  28/07/2016 at 9:57 pm
 • Reply marjolein

  Dit is handig voor mijn zoon van 6 jaar. Ook voor tijdens zijn zwemles, want soms sta ik idd zweetangsten uit of het wel goed gaat. sinds vorige week teenslippers voor buiten het zwembad op de gladde vloer. Maar ja die vergeet hij nog wel eens en deze heeft hij dan altijd aan…

  28/07/2016 at 11:36 pm
 • Reply Anne

  Super handig voor mijn zoontje van 2,5! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie. Liefs

  29/07/2016 at 1:08 pm
 • Reply Meryll

  Ik doe graag mee!

  29/07/2016 at 4:00 pm
 • Reply ilona

  Jaa! Dat zou handig zijn voor mijn kleine lieve aap. Inderdaad af en toe doodsangsten uitstaan, zeker op natte vloeren! En die van mij kan nog al lomp en onbezuisd zijn. 😉

  30/07/2016 at 5:43 am
 • Reply Jolanda

  Klinkt heel fijn voor mijn zoon, maat 29. Ik ben al gauw bang dat er eentje valt en zeker in een zwembad. Meestal hou ik ze goed vast bij de hand .

  30/07/2016 at 10:02 pm
 • Leave a Reply