Baby speelgoed Review Speelgoed

Review | Rugtas van Lilliputiens

Sofie is echt een dametje. Aron heeft natuurlijk op de doordeweekse dagen een rugtas mee naar school en Sofie was het daar niet helemaal mee eens. Ik vond het een beetje onnodig om haar haar rugtas en haar luiertas mee te geven. Tot dat ik een tas van Lilliputiens ontving. Een tas die onwijs handig is en vaak mee gaat. 

Weg met de luiertas! 

De luiertas is zo’n groot lomp ding die ik liever niet de hele tijd meesleep. De Stokke kinderwagen is ook niet bepaald gemaakt om een luiertas aan te hangen dus ik gebruik hem liever niet dan wel. Tenzij we langer weg gaan, dan vind ik hem wel handig. Ik heb inmiddels een goede vervanger voor Sofie haar luiertas, namelijk een rugtas van Lilliputiens. De rugtas is precies groot genoeg voor een aantal luiers, een pak billendoekjes, een speentje en haar knuffeltje. Genoeg voor een dagje bij oma, want haar pop past prima in haar handen.

Een ruime schooltas 

De schooltas van Lilliputiens draagt de naam Nicolas en is op A5 formaat. De tas is fijn wanneer je kindje veel items mee naar school moet. Bijvoorbeeld fruit voor het 10 uurtje, een lunchbox en tweemaal drinken. Alles past er in. De tas heeft een fijne borstband waardoor de tas niet achterover hangt en je kindje goed ondersteunt wordt. De tas heeft een apart vakje voor een drinkbeker en een rits aan de voorkant.

Meer lilliputiens 

Ik ben dol op de items van Lilliputiens. Aron en Sofie hebben ook een stad van stevig karton waar ze de leukste rollen spelletjes mee spelen. Voor Sofie wil ik nog heel graag een pop van het merk hebben. Het zijn stoffen poppen waar je zoveel leuks mee kunt doen. Een perfect cadeau voor een poppenmoeder zoals Sofie.

Over Lilliputiens

“Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten… ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, … dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.”

Ken jij de lilliputiens al? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Lilian

    Ik kende het nog niet maar het klinkt goed!

    24/11/2016 at 2:51 pm
  • Leave a Reply