Comments (69)

Voor mijn lieve vriendin Chantal, zodat ze straks tochtjes door het Brabantse land kan maken of een tochtje langs de Friese meren bij haar schoonouders. een cadeautje om mijn vriendin op te peppen na het verlies van haar stiefvader, die helaas de geboorte van zijn kleinkind niet mee mag maken

Ik zou heerlijk gaan fietsen naar de opa’s en oma’s. Mijn kleine man geniet heel erg van het buiten zijn.

brabant heeft heel veel mooie plekjes en routes om fietstochten te maken
daar zou ik heel graag kans op maken, kan mijn kleindochter en kleinzoon
voortaan gezellig met oma mee

Ik fiets heel graag maar ook zeker omdat ik zelf geen auto heb. Maar overal naar toe zoals de kinderboederij, efteling, op visite bij de opa’s & oma’s en vriendjes & vriendinnetjes

Oooh echt geweldig!!!
Wij wonen dichtbij de brunssumerheide en dat is een prachtig natuurgebied, maar ook het heuvelland is een prachtig gebied om te fietsen.. En mijn dochter heeft bijna de leeftijd en dan wil ik heel graag meer met de fiets doen.. ☺️☺️
Facebook: An Na

Papa heeft een nieuwe fiets en wil ook heel graag met onze kleine aan fietsen! Dus wij doen mee voor alle fietstochtjes die papa met zijn bink kan gaan maken dan!

Wat handig dat hij in ligstand kan! Binnenkort gaat grote zus naar school en moeten kleine zus en ik dus veel heen en weer fietsen om haar te brengen en te halen!

Ik vind dit zulke vrolijke fietsstoeltjes! Wij maken als gezin graag fietstochten en de meeste vinden vanaf thuis plaats. Oftewel, in het Groene Hart. Onze fietstochten zijn doorgaans 50-60 km en mijn jongste valt regelmatig in slaap. Die slaapstand spreekt me dus erg aan!

Wauw! Zou perfect zijn nu onze zoon einglijk te groot voor voorop aan het worden is. Dan kunnen we met ons 3 weer heerlijk stukken fietsen zonder zere knieën:)

Wat een top Winactie! Precies op tijd! Mijn zoontje is echt toe aan een achterop stoeltje, we dachten hij red het deze zomer nog wel, maar helaas! Hij is zoveel gegroeid de afgelopen tijd dat het echt tijd is! Wat worden ze toch snel groot, Ergens vind ik het wel jammer, zo gezellig met hem voorop!! Wij wonen sinds een paar maanden in Zeewolde en de omgeving is prachtig hier.. Heel wijds, veel groen en weilanden maar ook veel water, dus wij willen absoluut hier heel veel mooie fietstochtjes gaan maken om de omgeving te verkennen!

Zo te lezen een heel fijn stoeltje!
En super leuk dat je hem helemaal zelf samen kan stellen…
Onze kleine man zit nu voorop bij papa, want ik kan niet met hem fietsen voorop.
Hij is ondertussen zo groot dat hij achterop de fiets mag, dan kan hij dus eindelijk ook met mama mee
Ik doe dus graag mee met deze gave actie

Wat een gave winactie!
Onze kleine dame geniet van alles om haar heen en voornamelijk de natuur en dieren.
Wij zouden dit stoeltje graag winnen om fietstochtjes naar de kinderboerderij te maken en naar de opa’s en oma’s. Natuurlijk horen de fietstochtjes naar de supermarkt voor de boodschappen er ook bij 🙂
Liefs!

Wat een gaaf stoeltje!
Damian is vrij groot dus is nu eigenlijk toe aan een stoeltje achter op!
Ik was nog opzoek dus deze zou erg goed van pas komen aangezien wij dagelijks fietsen!

Lekker naar de dierentuin, kan ze daarna lekker dromen in ligstand 😉

Deze zou ik graag willen winnen voor mijn meisje. Wij brengen grote broer altijd met de fiets naar school. Eerst met de fietskar en nu zit ze voorop maar achterop lijkt me zoveel practischer! Ik vind het zitje er zo vrolijk uitzien 🙂

Onze kleine man Liam is dol op bootjes kijken. We gaan vaak op zondag of soms s’avonds na het eten nog even naar de zeedijk om daar lekker uit te waaien en naar de bootjes te kijken. Nu vaak even met de auto omdat het best een eindje is en we nog geen achterzitje hebben. Onze Liam is nu 16 maanden en ruim 12 kilo. Het begint dan ook al aardig door te wegen voorop hihi. Het zou echt fantastisch zijn om zo’n prachtig achterzitje te mogen winnen. Zodat onze kleine boef heerlijk mee achterop naar buiten kan. Lekker door de polders fietsen en op naar de zeedijk. En straks ook op vakantie als we met de auto naar vakantiepark de beekse bergen gaan. Want dan gaan de fietsen natuurlijk mee. Gaan we lekker daar de omgeving en het vakantiepark verkennen hihi.

Top, het stoeltje zou erg van pas komen! Mijn dochter wordt behoorlijk zwaar.. flink tillen voorop! Bij ons in het dorp zijn veel leuke uitstapjes op fiets afstand zoals de kinderboerderij, speeltuin en een pannenkoeken restaurant! Ze staan allemaal op ons fietsverlanglijstje net als een nieuw zitje! Zodra mijn dochtertje het woord fiets hoort veert ze op ☺

Super leuk!! Voor bij papa achterop!! Kunnen de grote en de kleine man achterop!!

Ik zou dit fietsstoeltje graag willen winnen voor onze dochter. Momenteel een stoeltje c andere een ander bekend merk maar deze vind ik onveilig. De gordel om vast te maken schiet soms los, en ik wil er niet aan denken wat er dan kan gebeuren.
Daarom dit mooie stoeltje voor veilige fietstochten. De eerste tocht zal een tocht zijn langs de schaapskooi, samen kijken naar de schapen, wol voelen en onderweg een picknick meepakken.
Om dan vervolgens door allemaal kleine lieve dorpjes te komen en dan meteen biologisch vlees mee te nemen wat dan ‘s avonds op het menu staat. Ja dat wordt onze eerste en vooral veilige fietstocht met dit stoeltje

Wauw wat een mooie actie!! Ik zou graag tochtjes willen fietsen met mijn grote meid door de bossen van Bakkeveen Straks kan Keyanne mooi op een achterop zitje en als mijn 2e groot genoeg is voorop! Lijkt me heerlijk overal heen te fietsen met z’n allen!

Wat een leuke actie! Ik fiets graag en vaak met mijn zoontje. Nu in een zitje voorop, maar dit wordt al erg krap en met een mand booschappen ook wel zwaarWat groeien kleine mannetjes toch snel..;) Een zitje achterop zal een uitkomst zijn. Dan kunnen we weer gezellig fietsend naar de supermarkt, het bos, de speeltuin en natuurlijk opa en oma

zou leuk zijn wanneer mijn kleinzoontje komt dan kan ik met hem een fietstochtje maken naar de speeltuin of het naburig bos

ziet er een handig stoeltje uit, leuk voor mijn kleinzoontje die dan gezellig mee op de fiets naar het bos kan

Zou super gaaf zijn. Dan kunnen we fietstochten maken met het hele gezin.
Maar ook de boodschapjes en er even tussenuit met de kleine man. Heerlijk!

Naar de supermarkt 5 km verderop (alleen bij mooi weer)

Wat ee supergave giveaway. Waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly. Wij hebben momenteel nog geen fietszitje en wat zou het fantastisch zijn om samen heerlijke fietstochtjes hier in De omgeving te maken. We wonen heel dichtbij de Loonse en drunense duinen, volop gelegenheid om heerlijk er op uit te trekken met de fiets en ook wonen de opa’s en oma’s een dorp verderop op 20 minuten fietsafstand. Wat een hoop keuze, alle stijlen zijn supergaaf. Onze favoriet is het witte zitje in combinatie met de polka dot black

Hallo!

Wow wat een leuke winactie. Ik doe graag mee met deze winactie aangezien mijn schoonmoeder het voor elkaar heeft gekregen ons stoeltje voor achterop kapot te krijgen. Wij hebben ook een Qibbel, maar nu mijn oudste zelf kan fietsen mag mijn jongste er nu in, maar de sluiting kan ieder moment kapot breken (pinnetje is verbogen ). Ik zou graag met mijn meisje naar de kinderboerderij fietsen waar ze wallabys en mara’s hebben.

En ik ben al een tijdje volger van je fb!

Groetjes cheryl

Wat gaaf!!! Wij hebben er nog geen voor achterop en dat zou wel handig zijn. dan kunnen we de fietsen ook eens ergens mee naar toe nemen. Nu hebben we alleen de bakfiets en die kan niet achterop de auto, haha! We houden van fietsen in de bossen dus zullen dan vaak richting Zeist gaan. En natuurlijk een molentochtje naar Kinderdijk! En dan picknicken zoals ik vroeger met mijn ouders al deed!

Leuke actie! Hmm eens even denken waar zal ik heen gaan met m`n zoontje? O, heb je even? hihi. Ik wil hem zoveel laten zien, laten we beginnen met de prachtige dorpjes in Drenthe, lekker tussen de boerderijen door in onze woonplaats, ijsje eten en dan hup weer verder op de fiets! Genieten!

Ooooh waar zouden we niet naar toe fietsen? Het zou betekenen dat we weer met z’n vieren op de fiets op pad kunnen! Dus het zou een eneom verschil maken hier!

Ik zou deze graag winnen om een fietstocht te maken met mijn kleine neefje!

Zou heel graag fietstochtjes willen maken langs en door bossen en dierenparkjes… Super mooi stoeltje

Ik zou een fietstochtje bij ons langs de haven maken! Heerlijk langs het water.. Stoeltje zou zo goed van pas komen nu ons jongste meisje ook op de fiets mag. Kunnen we met zijn drieën fietsen!

Wiehieuw het mooie weer komt er aan dus tijd om er weer om de natuur in te gaan. Lekker op de fiets naar het Lutterzand om bij de Dinkel te picknicken en te dollen bij het
Water lekker langs de ijssalon

Ik doe graag mee voor mijn zus Chantal, zodat haar dochtertje Tess straks ook gezellig achterop de fiets kan en we samen weer de “kijk in de boerderijen”- route kunnen fietsen. Langs 5 boerderijen ga je dan en overal kunnen de kinderen iets doen en/of proeven. Erg leuk 😀

Wat een mooi stoeltje !!!! Ons dochtertje wordt te groot voor het voorzitje. Dus dit komt als geroepen. We hebben nog niet gekeken naar een nieuw fietsstoeltje omdat ik zes dagen geleden was uitgerekend van ons tweede dochtertje!!
Na de bevalling moeten er weer veel kilo’s af. Dus ik wil lekker gaan wandelen en fietsen. Ook heb ik nog niet van het mooie weer kunnen genieten. Dus dat ga ik straks zeker doen! Het eerste ritje zal naar het strand of bos zijn. Lekker ontspannen en genieten!! En papa houdt van wandelen. Dus die neemt de baby mee!

Superleuk! Ik zou het graag cadeau doen aan mijn tante, zodat zij met mijn nichtje een rondje Nes aan de Amstel kan fietsen.

Wauw!! Wij gaan gelijk lekker Grunn in op de fiets!!

Naar de hertjes en het speeltuintje op de fiets

Geweldig bij papa achterop naar het kleine neefje.

Wat een vrolijke fietsstoel! Ik kende het merk nog niet. Ik zou hem graag winnen voor dochterlief Lola zodat ze straks van het voorstoeltje naar achter kan verhuizen in deze mooie stoel. Zo kan haar zusje straks in het voorste stoeltje. Ik ga heel hard duimen! 🙂

Het eerste fietstochtje zal naar opa en oma zijn.11 km verderop,een mooi vernieuwd fietspad langs een prachtig park waar we meteen even de eendjes gedag kunnen zeggen en voeren.Ik heb er nu al zin in.

Super vrolijke Qibbel fietsstoel!
Ik like ook even met mijn nieuwe profiel
Ik zou heel graag samen met mijn poppetjes willen fietsen
Ik heb een nieuwe fiets die nog niet gebruikt is omdat ik geen fietsstoel heb

De blossom roses blue en blossom roses black en blossom roses coral zijn mijn favoriet !!

Welk fietstochtje ik zou willen maken?
Een heerlijk tochtje langs het water, door het bos richting de speeltuin!
Gezellig picknicken op het gras met mijn dotjes

Ik zou deze graag willen winnen voor m’n lieve meisje! Dan kunnen we gezellig samen op de fiets naar de opa’s en oma’s en bijvoorbeeld of naar het vaste land met de Fiets.

Hallo, over een paar maanden kan ik samen met Luca zijn eerste fietstochtje maken. Waarschijnlijk zullen we dan samen met papa langs het Zuiderzeemuseum en Sprookjeswonderland naar het water fietsen! We hebben er nu al zin in!!! Wat een geweldig stoeltje!!

Zodra het zonnetje schijnt voelt het als vlinder die door mijn hele lichaam gaan. Ik wil fietsen met mijn kleintje.
Overal en nergens. Mijn vriend is vaak klussen en we hebben maar 1 auto, dus ik fiets graag naar mijn ouders toe, ongeveer 3 kwartier verder. Dit fietszitje komt goed van pas.

Wat zou onze Vico daar heerlijk in kunnen zitten, om samen met de fiets boodschappen te doen.

wat een prachtig fietsstoeltje, Wij (Opa en Oma) zullen met dit zitje en onze kleindochter er uiteraard in prachtige fietstochtjes maken.

Wauw wat is dat een gaaf stoeltje! Wij waren van plan om de fietsen mee naar Frankrijk te nemen maar aangezien wij maar 1 stoeltje hebben moeten wij toch een 2e aanschaffen omdat wij nu 2 prachtige prinsesjes hebben!
Onze jongste meid word op vakantie 1 jaar dus dit zou een 3 dubbel cadeau voor ons zijn!

Het lijkt me erg lekker dat Fiene achterop kan zitten zodat ik niet met mn zwangere buik ook nog een voorzitje heb

lijkt me eens super degelijk zitje! Ik doe graag mee!

Leuk! Lekker met de kleine langs de zeedijk in de zomer!

Leuk voor jayden en Kean
Kunnen we aan oma onze oude geven zodat oma ook een Goedfietsstoeltje heeft en wij weer iets nieuws!

Lijkt me heel leuk om zo’n mooie fietsstoel te winnen voor mijn kleine neefje. Kunnen mijn broer en schoonzusje volgend jaar mooie fietstochten maken over de Utrechtse heuvelrug.

Zou super zijn om hiermee naar de diertjes te gaan..

Voor mijn slaapkopje die hierdoor tijdens onze tochtjes langs de Reeuwijkse Plassen en gewoon tijdens de boodschappen niet meer zo’n last van haar nek zal hebben.

Leuk!
Opa vindt het heerlijk om met onze kleine meid te gaan fietsen. Het maakt niet uit waar naartoe. Iedere keer een ander rondje!

Super graag 🙂 Om lekker door de polder te fietsen naar de boerderij en onderweg stoppen om leuke bloemetjes te plukken

Super handig en veilig stoeltje, zo kan ik er veilig tussenuit met mijn dochtertje !

Heel erg handig voor op de fiets, ik doe graag mee voor de fietsstoel voor mijn dochtertje Sam.

Groetjes Anneliese

Ooooh, wat een lieve actie! Zeker nu het hopelijk terug wat beter weer wordt! We zouden dolgraag eerst naar omi en opi rijden om ons kapoentje in zijn stoeltje te laten zien 🙂 Fingers crossed!

Het lijkt me super leuk om te winnen !!

Mag ik als grootmoeder ook meedoen, om met haar kapoen leuke fietstochtjes te maken naar de winkel?

Nou fingers crossed voor dit geweldige fietsstoeltje!!

Zeer mooi vormgegeven fietsstoeltje! Heb deze nog niet eerder gezien.
Ik doe dan ook graag mee

(geliked met Marij Brand op fb)

Wauw! Wat een gaaf stoeltje 🙂 Dat zal lekker zitten achter mama’s rug, met het kuifje in de wind, op weg naar superoma (oma van mama) over de West-Friese Omringdijk. Altijd van alles te zien!

Heerlijk door borgerswold heen fietsen met de kids en dan daar ergens gaan picknicken

Wij doen mee zodat papa ook lekker kan fietsen met zijn bink!

Wat leuk! Mijn zoontje is net toe aan een zitje voor achterop! En zelf samenstellen is helemaal leuk! Wij zouden een ritje maken naar opa en oma door het bos en langs de heide. Wij hebben het geluk dat we dichtbij een heel mooi natuurgebied wonen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP