Happy momlife

plantronics 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Review: Plantronics BackBeat Fit 500

Ik heb al wel eens genoemd in mijn afval blogs dat ik thuis sport. Voorheen deed ik dat met de app van Rico Verhoeven, maar vanaf deze week doe ik het met het programma van NewBornFitMama. Dit is een programma speciaal voor moeders die fitter willen leven. Bij dit programma kun je niet alleen op je voeding letten, maar staan er ook allerlei work-out video’s. Ideaal dus! Voor het sporten mocht ik een Plantronics BackBeat Fit 500 reviewen. Dit is een draadloze koptelefoon die fijn is tijdens het sporten. 

De Plantornics BackBeat Fit 500 is een bluetooth headset met een stoer uiterlijk. Ik kreeg er eentje met een mint kleurige uitstraling. De koptelefoon ziet er stoer uit en is mooi stevig. Ik ben een kluns dus voor mij is een stevig product wel heel handig. De headset heeft een goed geluid en als ik hem aan heb kan iedereen tegen mij praten, ik versta er helemaal niks van. Dat is ook één van mijn eisen aan een koptelefoon voor het sporten. Ik wil kunnen sporten in mijn ” eigen ” wereldje en dat doe je natuurlijk het best als je jezelf kunt afsluiten van de rest. De koptelefoon is gemaakt om te gebruiken tijdens het sporten en dat merk je ook. Hij blijft goed op je hoofd zitten hoe wild je ook maar doet. De koptelefoon heeft een waterafstotende coating, dus je hoeft je niet druk te maken over het zweet dat in je koptelefoon terecht komt.

Naast alle bovenstaande voordelen is hij ook nog eens handig te bedienen. Op de koptelefoon zitten namelijk knopjes waarbij je goed kunt voelen welk knopje je hebt. Je kunt dus makkelijk naar een volgend liedje gaan, of je geluid harder zetten. Noem mij een klein kind, maar ik hou van knopjes haha! Bij de koptelefoon zit ook een app waarmee je geluid kunt afstellen, maar dit gebruik ik eigenlijk niet. De accu van de headset gaat zo’n 18 uur mee en daar word je toch heel erg blij van? Ik vergeet dingen vaak op te laden en gelukkig hoef ik dat met mijn headset niet zo vaak te doen. Als je de headset gebruikt bij je telefoon kun je er ook mee bellen. HANDIG!

Conclusie over Plantronics Backbeat fit 500 sport

Ben je op zoek naar een koptelefoon voor tijdens het sporten? Dan is de Plantronics Backbeat fit 500 zeker een aanrader. Hij kan je zweet handelen, heeft een mooi geluid en ziet er ook nog eens tof uit (zeker ook voor vrouwen). Je kunt hem goed bewaren in het meegeleverde zakje. Ook de manier waarop je hem kunt gebruiken is erg fijn tijdens het sporten.

De Plantronics Backbeat fit 500 kost €99,99 een goede investering in een gadget voor tijdens het sporten of als je gewoon even rustig wilt werken bijvoorbeeld.

Facebook Comments

Share this post