Comments (18)

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die is er gek op!

Ohhhh jaaaa Phileine is gek op haar num noms… ze heeft een setje en op haar lijstje staan ze hoog. Ze kan er heerlijk mee bouwen of laten rondrijden.. of een ijsje maken!

wat een origineel kado, ik doe heel graag mee voor mijn kleindochter

Ik doe graag mee!

Wat leuk zeg. Ik ken ze nog niet maar lijken me wel erg leuk.

Je opmerking over de geur in combinatie met mijn misselijkheid 😉 zegt me niet mee te doen, maar een Pollewop die stuitert bij de reclame op Telekids maakt dan weer dat ik wel mee moet doen <3

Ik doe graag mee
Facebook: An Na

Ik doe heel erg graag mee voor ons nichtje Sophie.

O ja elyne wil zo graag de bus. Maar ik kan nergens de navulling vinden. Dan kan ik straks €30 weggooien. Misschien ziet ze dit als troost leuk.

Ik doe graag mee.leuk voor ons dametje!

Ik doe dol graag mee voor mijn dochtertje Sharona die in december 6 jaar word en deze schatjes graag eens wil uittesten , ze heeft er al van gesproken maar zelf nog geen

Ik zou ook niet weten wat we ermee zouden moeten doen.. & als ze een sterke geur hebben, heb ik ze liever niet in huis

Evi is gek op Num Noms. Ze wil ze allemaal verzamelen. Zelfs haar tweelingbroertje wil er af en toe aan ruiken

Numnoms, leuk! Mijn nichtjes hebben een setje en spelen daar heel veel mee! Ik zou natuurlijk de liefste tante zijn als ik ze verras met deze set! Duimen!

Lijkt me een leuk kado voor mijn kinderen, volgens mij gaan ze daar veel plezier van hebben. Vooral als de geurencombinaties die ze maken stinken, dat vinden ze heel grappig

Dit lijkt me een heel leuk cadeau voor mijn dochtertje van 4 jaar

Ja lekker met die geurtjes, hier heb ik een lief meisje welke het al leuk vindt om lippenbalsem en soms ook een nagellakje op te doen…tja zelf mijn geurtjes worden al gebruikt (beperkt hoor!). deze num noms zou leuk zijn voor mijn dochtertje!

Tja mijn dochter van 5 heeft het er al een hele tijd over. Ze staan dan ook op haar verlanglijstje voor de Sint. Maar ik denk net als jij in je blogt schrijft er precies hetzelfde over; wat moet je er nu precies mee en inderdaad de prijs werkt ook niet echt mee.
Winnen lijkt mij dan de beste optie….dochter en mama blij:-)!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP