Persoonlijk Review Speelgoed

Review | Num noms Restaurant + WIN

num noms

Toen ik de Num Noms voor het eerst zag wist ik niet wat je er mee kon. En ik denk dat er met mij nog meer ouders zijn haha! Wanneer ik in een winkel langs dit product loop zou ik er snel bij doorlopen, want wat moet je ermee? Uiteindelijk blijven de Num Noms nu een heuse trend te zijn. 

Wij ontvingen het Num Noms restaurantpakket. Dit pakket heeft 6 geurige eetcafé-Num Noms. Namelijk een; Hammy Burger, PBNJ, Frenchie Fries, Lemony Cola, Haley Hot Dog en een verrassingsNum en 2 geurige bewegende Noms: Cheesy Go-Go, Ketchup Go-Go. Hierbij zitten ook nog twee accessoires, namelijk een spatel en een dienblad.

numnoms-restaurant-2Deze serie Num-noms is inmiddels de tweede serie. De eerste serie bestond uit ongeveer 60 Num Noms. Nums zijn de zachte, halfronde figuurtjes met een geurtje. Deze Nums kun je op elkaar stappelen en zo lekkere geuren combinatie bedenken. In de tweede serie zitten 100 verschillende Num Noms. Een heleboel dus! Met al deze Num Noms kun je heerlijke geuren combinaties maken. Hoeveel? Wel meer dan 5.000!

In de pakketen van de Num Noms zit een handig briefje waar je op kunt bijhouden welke Num Noms je hebt. Er zijn inmiddels een heleboel verschillende soorten Num Noms te koop en kun je ok Mystery Packs kopen hier zit een zeldzame Num Nom in of een eentje met een lipgloss met een smaakje. Naast deze toffe items bestaat er ook nog en bus waarin je je eigen lipgloss kunt maken en er zijn speelsets voor de Num Noms. Uiteindelijk kun je er dus veel meer mee dan ik in eerste instantie dacht.

numnoms-restaurant-3

Wat vinden wij van de Num Noms?

Aron vind het erg leuk om mee te spelen al is dit wel van korte duur. Het is echt speelgoed voor meisjes denk ik. De geuren zijn redelijk sterk en ik word er niet heel erg blij van. Maar dit lijkt voor kinderen niet echt uit te maken. Ook vind ik de prijs erg hoog in verhouding met wat je er voor krijgt. De prijzen liggen rond de €15,-. Of ik ze zelf zou kopen voor de kinderen? Nee ik denk het niet.

WINNEN!

Ik mag één van jullie blij maken met een setje Num Noms. Wat moet je hiervoor doen?

 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl
 • Laat een reactie achter onder dit blog bericht waar in je vertelt dat je meedoet

Ken jij de Num Noms rage al? Num Noms koop je o.a. bij bol.com

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

18 Comments

 • Reply Madelon brouwer

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die is er gek op!

  21/11/2016 at 2:06 pm
 • Reply Jasmijn

  Ohhhh jaaaa Phileine is gek op haar num noms… ze heeft een setje en op haar lijstje staan ze hoog. Ze kan er heerlijk mee bouwen of laten rondrijden.. of een ijsje maken!

  21/11/2016 at 2:10 pm
 • Reply elisabeth maria martina

  wat een origineel kado, ik doe heel graag mee voor mijn kleindochter

  21/11/2016 at 2:22 pm
 • Reply Natascha Velthuis

  Ik doe graag mee!

  21/11/2016 at 2:49 pm
 • Reply kristel

  Wat leuk zeg. Ik ken ze nog niet maar lijken me wel erg leuk.

  21/11/2016 at 3:09 pm
 • Reply Marjo

  Je opmerking over de geur in combinatie met mijn misselijkheid 😉 zegt me niet mee te doen, maar een Pollewop die stuitert bij de reclame op Telekids maakt dan weer dat ik wel mee moet doen <3

  21/11/2016 at 3:19 pm
 • Reply Anna

  Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

  21/11/2016 at 3:31 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee voor ons nichtje Sophie.

  21/11/2016 at 4:49 pm
 • Reply mariska

  O ja elyne wil zo graag de bus. Maar ik kan nergens de navulling vinden. Dan kan ik straks €30 weggooien. Misschien ziet ze dit als troost leuk.

  21/11/2016 at 6:53 pm
 • Reply Melissa

  Ik doe graag mee.leuk voor ons dametje!

  21/11/2016 at 7:27 pm
 • Reply Wendy

  Ik doe dol graag mee voor mijn dochtertje Sharona die in december 6 jaar word en deze schatjes graag eens wil uittesten , ze heeft er al van gesproken maar zelf nog geen

  21/11/2016 at 9:02 pm
 • Reply Kirsten

  Ik zou ook niet weten wat we ermee zouden moeten doen.. & als ze een sterke geur hebben, heb ik ze liever niet in huis

  21/11/2016 at 9:39 pm
 • Reply Linda

  Evi is gek op Num Noms. Ze wil ze allemaal verzamelen. Zelfs haar tweelingbroertje wil er af en toe aan ruiken

  21/11/2016 at 10:01 pm
 • Reply Liesbeth

  Numnoms, leuk! Mijn nichtjes hebben een setje en spelen daar heel veel mee! Ik zou natuurlijk de liefste tante zijn als ik ze verras met deze set! Duimen!

  21/11/2016 at 10:06 pm
 • Reply Jolanda

  Lijkt me een leuk kado voor mijn kinderen, volgens mij gaan ze daar veel plezier van hebben. Vooral als de geurencombinaties die ze maken stinken, dat vinden ze heel grappig

  21/11/2016 at 10:25 pm
 • Reply SophiaG

  Dit lijkt me een heel leuk cadeau voor mijn dochtertje van 4 jaar

  21/11/2016 at 10:51 pm
 • Reply Marjon

  Ja lekker met die geurtjes, hier heb ik een lief meisje welke het al leuk vindt om lippenbalsem en soms ook een nagellakje op te doen…tja zelf mijn geurtjes worden al gebruikt (beperkt hoor!). deze num noms zou leuk zijn voor mijn dochtertje!

  21/11/2016 at 11:28 pm
 • Reply Marloes van der nagel

  Tja mijn dochter van 5 heeft het er al een hele tijd over. Ze staan dan ook op haar verlanglijstje voor de Sint. Maar ik denk net als jij in je blogt schrijft er precies hetzelfde over; wat moet je er nu precies mee en inderdaad de prijs werkt ook niet echt mee.
  Winnen lijkt mij dan de beste optie….dochter en mama blij:-)!!

  21/11/2016 at 11:50 pm
 • Leave a Reply