Happy momlife

je mon porte bebe 3
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Review: Je Porte Mon Bebe Little No Tie Wrap + WIN

Ik draag Fleur graag, niet alleen vanwege haar reflux, maar ook omdat ik het fijn vind mijn kleintjes dichtbij te hebben. Mijn groten ook trouwens. Onlangs mocht een nieuwe drager ontvangen om te testen voor joyfromjoyce.nl. Ik koos voor een No Tie Wrap dit noemt men ook wel een Ring Sling. In deze blog deel ik wat ik er van vind en onderaan kun jij ook een exemplaar van Je Porte Mon Bebe winnen. Hoe leuk is dat? 

Je Porte Mon Bebe ontwikkelt prachtige draagdoeken voor baby’s met verschillende methodes. Zo hebben ze een draagzak, een draagdoek en de No Tie wrap. Het dragen van je kindje stimuleert de motorische, cognitieve en emotionele ontwikkeling. Daarnaast kun je je kindje lekker warm houden in een draag doek en kan het de band tussen ouders en kind versterken. Ik droeg Fleur vrij vroeg, omdat ik na de geboorte van Fleur een moeilijke start had en lastig aan haar kon wennen. Door haar dichtbij mij te dragen voelde de afstand minder groot en kon ik beter aan haar komst wennen. Naast dat het voor de baby vele voordelen heeft is het ook voor mij als moeder fijn en makkelijk om Fleur te dragen. Ik heb dan namelijk mijn handen vrij om met de andere kinderen bezig te gaan bijvoorbeeld. Mocht je borstvoeding geven dan kun je ook heel gemakkelijk voeden met een draagdoek of hem gebruiken om je kindje af te sluiten van prikkels.

Je Porte Mon Bebe No tie wrap 

Ik ontving een No tie wrap van Je Porte Mon Bebe. Dit is een simpele draagdoek die je om kunt doen zonder te hoeven knopen. De stof is lekker zacht en er zit ook wat stretch in waardoor je hem makkelijk kunt gebruiken. Over de dringen heb je een fijn zacht kussentje waardoor je de harde ringen niet zo voelt op je lijf. Met de no tie wrap kun je je baby op je buik dragen (buik tegen buik0 of heup. Hoe je je kindje draagt is afhankelijk van de leeftijd van je kleintje.

Wat ik zelf heel fijn vind aan de No Tie Wrap is dat ik hem niet hoef los te maken of hoef te knopen als ik hem wil gebruiken. Ideaal voor plotselinge mama honger terwijl ik zelf nog van alles moet doen. Ook is ie mooi compact en daardoor super handig om mee te nemen op visite. Door Fleur haar reflux heeft ze wel eens plotselinge huilbuien of momenten dat ik haar gewoon niet rustig krijg en dan is dragen toch wel heel fijn.

De draagdoek is goed geschikt om binnenshuis te gebruiken en ook voor niet te lange momenten. Ik merkte dat het dragen na een half uurtje zwaar begon te worden, dit komt natuurlijk ook doordat het gewicht aan één kant hangt. De stof is lekker warm waardoor je hem prima in de zomer en in de winter kunt gebruiken. Natuurlijk moet je niet dragen bij te warm weer. Ik ben er heel blij mee en heb hem sinds dat ie hier in huis is bijna elke dag gebruikt. De No Tie Wrap kost €69,99 wat ik een hele mooie prijs vind voor dit product. Je krijgt echt waar voor je geld.

Wat leuke weetjes over de Je Porte Mon Bebe No Tie Wrap 

  • Hij is omkeerbaar en heeft twee verschillende kleuren.
  • Je kunt hem gebruiken vanaf de eerste weken tot aan dat je kindje kan lopen
  • Hij is voor baby’s van 3,5 KG tot 14 KG
  • Hij is gemaakt van 100% viscose
  • Vrij van allergene kleurstoffen of zware metalen

WINNEN ! 

Zoals je kunt lezen ben ik er heel blij mee. De instructies in het boekje over hoe je hem moet gebruiken zijn ook heel duidelijk. Omdat ik zo enthousiast ben mag ik in samenwerking met De Kleine Giraf (je weet wel van Sophie de giraf) één Je Porte Mon Bebe No Tie Wrap weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op de No Tie Wrap?

  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl 
  • Laat een reactie achter onder het facebookbericht waarin je vertelt dat je kans wilt maken op de No Tie Wrap van Je Porte Mon Baby

De winactie loopt t/m 26 januari 12:00 uur. De winnaar ontvangt van mij een email of privébericht op Facebook. 

Facebook Comments

Share this post