Comments (9)

Ik vind dragen met een ring er altijd heel tof uit zien maar ik heb zo vaak last van nek en rug dat ik altijd ga voor een knoopdoek waarmee ik het gewicht gelijk heb op beide schouders. Hij ziet er we prachtig uit!

Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje! Nu bijna 3 maanden en met een gewone knoopdoek kan ik echt niet overweg.

Jaa heel graag! Dragen is zo fijn! Dichtbij en handjes vrij! ideaal voor straks op wintersport!!

Hier kan mijn meisje zelfs nog wel even in! Dan geef ik de doek door aan mijn zusje die hem straks ook goed kan gebruiken.

Wij zouden heel graag mee willen doen☺️! Ik draag mijn dochter nu in een draagdoek die geknoopt moet worden, ben erg benieuwd naar deze draagdoek! Het is heel fijn om je kleintje zo dicht bij je te dragen.

Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochter zodat ze haar dochter Cailey op een goede kanier zal kunnen dragen!

Een mooi cadeau voor mijn zus/nichtje, kan ze de kleine overal dichtbij zich hebben en toch haar handen vrij hebben om andere dingen te doen!

Wat een mooie en vooral ook handige draagdoek. Lijkt me een mooi cadeau voor mijn schoonzusje die over een paar maanden een tweede kindje verwacht.

Wat een prachtige draagdoek! Ik zou ‘m heel graag willen winnen. Ik heb 3 kinderen en ben nu zwanger van ons 4e kindje. Toen onze derde 2 jaar oud was heb ik al mijn draagdoeken weggegeven, omdat ik dacht dat ik ze niet meer zou gebruiken. Maar nu, een paar jaar later, begon het toch weer te kriebelen. Wat baal ik nu dat ik niks meer heb. Ik vind het dragen van mijn baby heerlijk en deze draagdoek ziet er fantastisch uit en lijkt me super praktisch. Ik waag heel graag een kans.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP