Babyproducten Erop uit Moederschap Review

Review: Je Porte Mon Bebe Little No Tie Wrap + WIN

Ik draag Fleur graag, niet alleen vanwege haar reflux, maar ook omdat ik het fijn vind mijn kleintjes dichtbij te hebben. Mijn groten ook trouwens. Onlangs mocht een nieuwe drager ontvangen om te testen voor joyfromjoyce.nl. Ik koos voor een No Tie Wrap dit noemt men ook wel een Ring Sling. In deze blog deel ik wat ik er van vind en onderaan kun jij ook een exemplaar van Je Porte Mon Bebe winnen. Hoe leuk is dat? 

Je Porte Mon Bebe ontwikkelt prachtige draagdoeken voor baby’s met verschillende methodes. Zo hebben ze een draagzak, een draagdoek en de No Tie wrap. Het dragen van je kindje stimuleert de motorische, cognitieve en emotionele ontwikkeling. Daarnaast kun je je kindje lekker warm houden in een draag doek en kan het de band tussen ouders en kind versterken. Ik droeg Fleur vrij vroeg, omdat ik na de geboorte van Fleur een moeilijke start had en lastig aan haar kon wennen. Door haar dichtbij mij te dragen voelde de afstand minder groot en kon ik beter aan haar komst wennen. Naast dat het voor de baby vele voordelen heeft is het ook voor mij als moeder fijn en makkelijk om Fleur te dragen. Ik heb dan namelijk mijn handen vrij om met de andere kinderen bezig te gaan bijvoorbeeld. Mocht je borstvoeding geven dan kun je ook heel gemakkelijk voeden met een draagdoek of hem gebruiken om je kindje af te sluiten van prikkels.

Je Porte Mon Bebe No tie wrap 

Ik ontving een No tie wrap van Je Porte Mon Bebe. Dit is een simpele draagdoek die je om kunt doen zonder te hoeven knopen. De stof is lekker zacht en er zit ook wat stretch in waardoor je hem makkelijk kunt gebruiken. Over de dringen heb je een fijn zacht kussentje waardoor je de harde ringen niet zo voelt op je lijf. Met de no tie wrap kun je je baby op je buik dragen (buik tegen buik0 of heup. Hoe je je kindje draagt is afhankelijk van de leeftijd van je kleintje.

Wat ik zelf heel fijn vind aan de No Tie Wrap is dat ik hem niet hoef los te maken of hoef te knopen als ik hem wil gebruiken. Ideaal voor plotselinge mama honger terwijl ik zelf nog van alles moet doen. Ook is ie mooi compact en daardoor super handig om mee te nemen op visite. Door Fleur haar reflux heeft ze wel eens plotselinge huilbuien of momenten dat ik haar gewoon niet rustig krijg en dan is dragen toch wel heel fijn.

De draagdoek is goed geschikt om binnenshuis te gebruiken en ook voor niet te lange momenten. Ik merkte dat het dragen na een half uurtje zwaar begon te worden, dit komt natuurlijk ook doordat het gewicht aan één kant hangt. De stof is lekker warm waardoor je hem prima in de zomer en in de winter kunt gebruiken. Natuurlijk moet je niet dragen bij te warm weer. Ik ben er heel blij mee en heb hem sinds dat ie hier in huis is bijna elke dag gebruikt. De No Tie Wrap kost €69,99 wat ik een hele mooie prijs vind voor dit product. Je krijgt echt waar voor je geld.

Wat leuke weetjes over de Je Porte Mon Bebe No Tie Wrap 

 • Hij is omkeerbaar en heeft twee verschillende kleuren.
 • Je kunt hem gebruiken vanaf de eerste weken tot aan dat je kindje kan lopen
 • Hij is voor baby’s van 3,5 KG tot 14 KG
 • Hij is gemaakt van 100% viscose
 • Vrij van allergene kleurstoffen of zware metalen

WINNEN ! 

Zoals je kunt lezen ben ik er heel blij mee. De instructies in het boekje over hoe je hem moet gebruiken zijn ook heel duidelijk. Omdat ik zo enthousiast ben mag ik in samenwerking met De Kleine Giraf (je weet wel van Sophie de giraf) één Je Porte Mon Bebe No Tie Wrap weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op de No Tie Wrap?

 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl 
 • Laat een reactie achter onder het facebookbericht waarin je vertelt dat je kans wilt maken op de No Tie Wrap van Je Porte Mon Baby

De winactie loopt t/m 26 januari 12:00 uur. De winnaar ontvangt van mij een email of privébericht op Facebook. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Martina

  Ik vind dragen met een ring er altijd heel tof uit zien maar ik heb zo vaak last van nek en rug dat ik altijd ga voor een knoopdoek waarmee ik het gewicht gelijk heb op beide schouders. Hij ziet er we prachtig uit!

  16/01/2018 at 7:05 am
 • Reply Meryll

  Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje! Nu bijna 3 maanden en met een gewone knoopdoek kan ik echt niet overweg.

  16/01/2018 at 10:19 am
 • Reply petra

  Jaa heel graag! Dragen is zo fijn! Dichtbij en handjes vrij! ideaal voor straks op wintersport!!

  16/01/2018 at 12:41 pm
 • Reply Marian B

  Hier kan mijn meisje zelfs nog wel even in! Dan geef ik de doek door aan mijn zusje die hem straks ook goed kan gebruiken.

  16/01/2018 at 8:25 pm
 • Reply Maartje

  Wij zouden heel graag mee willen doen☺️! Ik draag mijn dochter nu in een draagdoek die geknoopt moet worden, ben erg benieuwd naar deze draagdoek! Het is heel fijn om je kleintje zo dicht bij je te dragen.

  16/01/2018 at 9:04 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochter zodat ze haar dochter Cailey op een goede kanier zal kunnen dragen!

  16/01/2018 at 9:28 pm
 • Reply m chen

  Een mooi cadeau voor mijn zus/nichtje, kan ze de kleine overal dichtbij zich hebben en toch haar handen vrij hebben om andere dingen te doen!

  17/01/2018 at 3:44 pm
 • Reply jolanda

  Wat een mooie en vooral ook handige draagdoek. Lijkt me een mooi cadeau voor mijn schoonzusje die over een paar maanden een tweede kindje verwacht.

  17/01/2018 at 10:11 pm
 • Reply Bianca

  Wat een prachtige draagdoek! Ik zou ‘m heel graag willen winnen. Ik heb 3 kinderen en ben nu zwanger van ons 4e kindje. Toen onze derde 2 jaar oud was heb ik al mijn draagdoeken weggegeven, omdat ik dacht dat ik ze niet meer zou gebruiken. Maar nu, een paar jaar later, begon het toch weer te kriebelen. Wat baal ik nu dat ik niks meer heb. Ik vind het dragen van mijn baby heerlijk en deze draagdoek ziet er fantastisch uit en lijkt me super praktisch. Ik waag heel graag een kans.

  18/01/2018 at 10:47 pm
 • Leave a Reply