Review Speelgoed Winnen

Review | Hatchimals de speelgoedhype van 2016!

Een hatchi..watte? Een Hatchimal de speelgoed sensatie van 2016. De opvolger (vind ik) van de welbekende furby. Wij ontvingen een Hatchimal om te reviewen en ik ga er ook eentje weg geven aan één van jullie. Maar eerst zal ik eens vertellen wat een hatchimal nu is. 

Hatchimals zijn een soort van pinquins die voordat je voor ze kunt zorgen ze eerst uit het ei moeten komen. Dit noem je fase 1. Je moet het ei tevreden houden en het ei geeft dit aan door verschillende lichtjes.  Zo moet je het ei soms laten schrikken, aaien over de bovenkant of kloppen op de onderkant. Zodra de Hatchimals denken dat het tijd is om uit te komen tikt hij met zijn snaveltje het ei kapot, net als in het echt dus. Zodra hij zich rondom los heeft getikt kun je de Hatchimals bevrijden uit het ei door de bovenkant er af te halen. Ons beestje werd direct helemaal enthousiast.

hatchimals-2

Dan kom je aan in fase twee en mag je wederom voor je diertje zorgen. Het diertje doorloopt een hele levenslijn als kind zijnde. Het begint met een baby, peuter en daarna het kind. Je kunt het beestje leren lopen en leren praten, hoe leuk is dat? Een groot voordeel van de hatchimal? Onderaan het beestje zit een uit knop. Ik ben dol op speelgoed waar een uitknop bij zit. Ik heb dan  nog een beetje regie over het lawaai dat ik om mij heen hoor. In de onderstaande video kun je zien hoe hij zijn werk doet.

Wat vinden wij ervan?

De enthousiasme begon bij het uitbroeden van ons ei. Met z’n vieren zaten wij om de tafel te zorgen voor ons ei en te wachten tot hij eindelijk uit kwam. Bij ons duurde het ongeveer 15 minuten, maar dit kan verschillen. En toen begon hij zich eruit te tikken, geniaal! Toen het beestje eruit kwam had Sofie volgens mij een nieuwe liefde gevonden, want wanneer het beestje ei kwam knuffelde Sofie hem contant. Ook Aron vond het onwijs leuk en ging er direct voor zorgen. En nog steeds wanneer hij thuis komt gaat ons huisdier aan en gaat hij voor zijn Bennie, want zo heet het beestje, zorgen. De Hatchimals kosten €59,99 een flinke uitgave, maar je krijgt er wel een onwijs leuk speeltje voor terug.

img_2546

WINNEN!

Op facebook had ik het al gezegd: Ik ga één exemplaar weggeven! Hoe tof is dat? Ik voel me echt wel een beetje een sinterklaas/kerstvrouw dat ik zo’n tof cadeau mag gaan weggeven. Wat moet je hiervoor doen?

 • Like joyfromjoyce.nl op facebook
 • Laat een reactie achter onder dit bericht om kans te maken op de prijs en vertel mij natuurlijk voor wie je hem graag zou willen winnen.

De winnaar ontvang van mij een e-mail op woensdag 30 november! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

93 Comments

 • Reply Jasmijn

  Voor Phileine..gewoon omdat ze hem heel graag wil. duimen 🙂

  23/11/2016 at 6:13 pm
 • Reply Heleen

  Het is inderdaad een supertof cadeau! Mijn kinderen zouden niet zo’n duur cadeau voor Sinterklaas krijgen, tenzij we winnen natuurlijk haha. Mijn 2 jongens zouden deze gave Hatchimal samen krijgen. Samen spelen samen delen ☺️

  23/11/2016 at 7:07 pm
 • Reply Marjon

  Wow leuk, fijn dat ie inderdaad een uit knop heeft 🙂 Mijn dochtertje zou graag de mama van zo;n mooi beestje willen zijn!

  23/11/2016 at 7:12 pm
 • Reply Jolien

  lijkt me super om te winnen! Voor de dochter van mijn man die hier om het weekend is..ze heeft het er dan vaak over dat ze die graag wil!!

  23/11/2016 at 7:24 pm
 • Reply Danielle westdijk

  Ja!!!!! Geweldig dit!! Mijn zoontje had dit al gezien in een boekje dus duimen!

  23/11/2016 at 7:55 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Oh hoe lief. Leuk ook dat hij of mss zij meteen naar Sophie liep cute. Ik zou hem willen winnen voor het liefste prinsesje op deze wereld.

  23/11/2016 at 8:35 pm
 • Reply Inge

  Voor mijn lieve dochter Lott omdat ze echt niets liever zou willen dan moederen over zo” heerlijk vogeltje/ei!
  (En na het zien van dat filmpje… mama eigenlijk ook )

  23/11/2016 at 8:38 pm
 • Reply Korinda Ploeger

  Oohh wat een super leuk kado om weg te mogen geven! Ik zou hem héél graag willen winnen voor onze lieve Jaylee! Mooi kado voor sinterklaas, ze heeft het er al vaak over gehad dat ze die zo graag wil! Ze zal een super lief ‘moedertje’ zijn van zo’n grappig mooi beestje!

  23/11/2016 at 9:27 pm
 • Reply Selina van Bers

  Hahahaha jouw antwoord op de vraag wat het grote voordeel is: de uitknop !
  Hahaha, geweldig!
  Maar ook zo geweldig vinden mijn kinderen de hatchimal……vooral mijn dochtertje snapt niet waarom ik hem niet zomaar even koop voor haar én ik heb haar uitgelegd dat Sinterklaas geen miljonair is hihi!
  Dus als jij Sinterklazina wilt spelen, verwelkomen mijn kindjes Levi en Loïs misschien wel hun nieuwe grote liefde! Wat voor naar hij/zij krijgt? Lila! Die hebben ze hun onzichtbare vriendje al gegeven!
  Dus wie weet, super tof in ieder geval dat je dit weg mag geven! Succes iedereen!
  Liefs SELINA!

  23/11/2016 at 9:28 pm
 • Reply Asmira Kadric

  Jaaaa héél super graag voor mijn lieve dochter Jenna, ze wil zo graag een ‘hatsjiemal’ . Ze is heel zorgzaam, voor haar kleine broertje, andere kindjes, dieren..voor alles en iedereen en ik weet zeker dat ze ontzettend goed voor hatchimal zal zorgen. Oh wat zou zij blij zijn 🙂

  23/11/2016 at 9:36 pm
 • Reply Nathalie Hellmig

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Joyfromjoyce !!! <3 <3  Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op zo'n WAANZINNIG leuke en te gekke Hatchimal voor dochterlief, WAUW  Ohhh supergaaf…. ze wil er zoooooooooooooo graat 1tje hebben  Dit zou echt "het" perfecte cadeautje voor 5 december zijn.. overal uitverkocht helaas  Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen, super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

  23/11/2016 at 9:38 pm
 • Reply Mark Lamberts

  Dit is echt helemaal TOP zeg !! (y) Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven!je zou ‘t maar winnen, WOW 😀 zou te gek zijn voor mijn kleine meid zo’n te gekke hatchimal!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

  23/11/2016 at 10:05 pm
 • Reply SophiaG

  Ik doe mee voor mijn dochtertje Isa. Ze zal dit heel leuk vinden en goed voor haar Hatchimal zorgen

  23/11/2016 at 10:08 pm
 • Reply Jolanda

  Dat lijkt me superleuk voor Ruben van 5 en Norah van 3. Weet zeker dat mijn kinderen hier heel veel plezier aan zullen beleven! En nu maar duimen….

  23/11/2016 at 10:40 pm
 • Reply Sabine Flothuis

  Mijn dochter heeft een Hatchimals op haar verlanglijst gezet….Ik moest eerst tien keer kijken wat ze nou bedoelde (deels door haar handschrift, net 6 en schrijft dus nog maar net, en deels omdat ik gewoon niet wist wat het was!) Ik ben het eens op gaan zoeken en het ziet er zoooooooooooooo leuk uit, maar toen viel ik bijna om van het prijskaartje! Een wensje dat deze keer niet vervuld zal worden door Sint 🙁

  Een Hatchimals winnen zou dus echt TE GEK zijn! Want ook na dit review ben ik toch wel heeeeeeeeeeel nieuwsgierig geworden!! Een Furby vond ze al erg leuk en nog steeds komt hij af en toe weer tevoorschijn (als ik de batterijen er maar uit laat, want de uit knop waar jij het net over had heeft die Furby dus niet 😉 )

  We gaan onze duimen eens hard laten draaien en hopen op deze kans!!

  23/11/2016 at 11:39 pm
 • Reply Daan moerland

  Leuk heel heel graag voor mn prinsesje papaas trots die hier dolgelukkig mee zal zijn
  We Zitten middenin een verhuis en ze doet het allemaal zo goes zou een mooi kado zijn

  24/11/2016 at 12:00 am
 • Reply Naomi

  Aaaaahhhhh wat lief! Ik ben verliefd! Voor wie ik hem zou willen winnen? Nou voor mijze… ehh dochter Jacey! Ze zal de liefste mama worden van dit schattige beestje!

  24/11/2016 at 12:06 am
 • Reply Marloes

  Oh wauw!!! Onze oudste dochter lana van bijna 5 heeft het de hele tijd over de hatchimals, daarom doe ik heel graag mee voor haar! Nu maar duimen

  24/11/2016 at 6:31 am
 • Reply Marloes van der nagel

  Jaaa….laat mijn dochter nu net 9 januari jarig zijn…een geweldig kado!!

  24/11/2016 at 7:30 am
 • Reply Miranda wils

  Goedenmorgen wat een leuke prijs geven jullie weg! Die zou ik graag voor
  Mn meisje willen winnen omdat ze nu echt gaat zorgen voor alles en iedereen dus deze zou ook echt in goede handen zijn

  24/11/2016 at 7:50 am
 • Reply Jolanda siemens

  Voor mn dochter Esmee! Ze vraagt er al weken om en staat op al haar verlanglijstjes! Ze zou hier heel blij mee zijn!

  24/11/2016 at 8:16 am
 • Reply Marian Zw.

  O dit hadden de kids op school waar mijn dochter zo enthousiast van werd. Ik loot heel graag mee.

  24/11/2016 at 9:15 am
 • Reply Miekske Dingens

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn nichtje! <3 Wat zou ze dit zo leuk vinden!

  24/11/2016 at 11:10 am
 • Reply Rianne van der Wulp

  Voor mijn lieve dochter Eden!!!
  ‘Maaaaammmmm, die moet ik echt hebben van Sinterklaas!!! Helaas….overal uitverkocht!

  24/11/2016 at 11:46 am
 • Reply Carina Huisman

  Wauw wat leuke actie” Ik doe mee voor onze 2 zoons het staat op hun verlanglijstjes 🙂

  24/11/2016 at 2:56 pm
 • Reply Marita Cuypers

  Ik zou graag willen meedoen voor mijn kleinzoon, zelf niet zo op de hoogte van dit alles, maar na je review te hebben gelezen denk ik echt wel dat het een topspeelgoed is!

  24/11/2016 at 3:11 pm
 • Reply Kim

  Voor onze dochtertjes Sara en Fiene. Sara is dol op dieren en knuffelen en Fiene is even oud als Sofie en die doet maar wat graag haar grote zus na!

  24/11/2016 at 5:49 pm
 • Reply Jessica

  Zou deze super graag willen winnen voor Mila, m’n nichtje van 6 .

  24/11/2016 at 6:49 pm
 • Reply Milou

  Aaaah wat super lief zit je dochtertje ermee te spelen! Mijn dochtertje zou dit lieve beestje helemaal geweldig vinden. Ze vraagt nu om zo’n hondje waarmee je kunt lopen en die kan blaffen met knopjes. Dit is natuurlijk nog veeeel leuker en interactiever!

  24/11/2016 at 11:35 pm
 • Reply Karin

  Ohhh hier ook nog een berichtje achterlaten en dan volverwachting wachten op 30 november yeahhhh en hij is natuurlijk voor Sven hihihi

  25/11/2016 at 11:51 am
 • Reply Sonja Hubregtse

  Wat zit er in dat ei verstopt?
  Er komt een barstje in de schaal.
  Wat gebeurt er allemaal?
  Nog even en het ei gaat open
  en er komt een Hatchimal uitgekropen.
  Kijk eens aan, daar is ze dan!
  Je begrijpt niet hoe het kan.
  Aan de oogjes is haar stemming te zien,
  Vrolijk en blij of een beetje koud misschien.
  Hatchimal houdt van praten en spelen,
  Maar ook van knuffelen en strelen.
  M’n kids zijn er al van aan ‘t dromen,
  En hopen ze dat Hatchimal snel mag komen.
  Dit kado wil iedereen wel winnen,
  Dan kan het uren speelplezier gaan beginnen !

  26/11/2016 at 9:20 pm
 • Reply Tanja Kuijer

  Met veel plezier heb ik je review gelezen en bijgehouden op Facebook over de nieuwste hype de schattiga Hatchimal :-D!
  Mijn kindjes hebben het al weken over dit super schattige beestje, vooral dat ze hem zelf moeten uitbroeden en daarna verzorgen lijkt mijn kinderen geweldig! De Hatchimal staat dan ook hoog bovenaan hun verlanglijstje. Daarom word ik zo blij dat we er 1 kunnen winnen Joyfromjoyce :-D! Ik zou mijn dochter van 8 jaar en mijn zoontje van 6 jaar dol gelukkig maken met de Hatchimal, een fantastisch Sinterklaas cadeau. Ze zouden de Hatchimal zeer liefdevol gaan verzorgen en ook aan aandacht geen gebrek. Wat ik als mama dan ook weer een leuk detail vind is de aan en uit knop die erop zit :-D! Dan kan de Hatchimal lekker in rust zodra de kids naar school zijn 😉 Dat was met de Furby wel anders.. oh help soms stootte ik hem aan werd hij wakker en vervolgens stond hij ruim een half uur te zingen en te swingen voor hij in slaap viel. Neee dat is met deze super leuke Hatchimal heel anders. Dank voor deze geweldige kans, met veel plezier een kansje gewaagd! Uiteraard ook even op Facebook geliked en gedeeld. En nu maar heel hard duimen en hopen dat de geweldige Hatchimal heel misschien wel naar ons toe mag komen 😀 Wat zou het hier in huis dan een groot feest zijn!!! Groetjes Tanja Kuijer.

  27/11/2016 at 4:39 pm
 • Reply Bonnie Snabel

  Ooooooh dat zou gaaf zijn. Onze dochter roept al een tijdje dat ze hem wilt.. ik zat nog te twijfelen. Nou toch besloten om er 1 te kopen voor de feestdagen zijn ze helaas overal uitverkocht

  28/11/2016 at 5:21 am
 • Reply Sandra Verhoeven-Klijn

  Pietje Paniek hier, de hatchimal staat bovenaan het verlanglijstje van Janske (mijn dochter van 6 jaar), maar helaas nergens meer te verkrijgen. P A N I E K! Wat moet Sinterklaas nu doen??? Fingers crossed, hopelijk hebben we geluk met deze winactie, vol verwachting klopt ons hart…

  28/11/2016 at 11:15 am
 • Reply Aïde

  Oh leuk voor mijn zoon Jonathan die door allergieën geen huisdier kan houden.

  28/11/2016 at 3:16 pm
 • Reply Cindy jerphanion

  Wow!!!! Hij komt,hij komt. Die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, uw beste vriend, de vriend van ieder kind. Mijn hartje klopt, mijn hartje klopt zo snel. Wat brengt hij u, wat brengt hij mij, wat brengt hij u en mij? voor mijn meisje ! Haar dolgraag willen knuffelen! Wat gaaf zeg

  28/11/2016 at 8:54 pm
 • Reply Denise

  Mijn meisje noa wordt bijna 4 jaar en is dol op zachte, lieve beestjes. Een vriendhe wat dan ook nog tegen haar praat en met haar wil.spelen zou ze helemaal dol op.zijn!!

  29/11/2016 at 12:38 am
 • Reply Duane

  Wow allemachtig! !!dit is helemaal de grote wens van me meisje met groot verhaal zei is zo bijzonder echt een wonder! Dit mooi vriendje wens ze zich al tijden !papa doe graag mee!

  29/11/2016 at 1:01 am
 • Reply Sjoerd

  Ahh deze staat echt met stip op nr 1 bovenaan het verlanglijstje van mijn meisjes!

  29/11/2016 at 7:43 am
 • Reply Anita koekkoek

  Wauw wat gaaf
  Mn meiden vinden ze echt geweldig, dit zou echt een super verrassing voor ze zijn als zo’n geweldige hatchimals uit de zak van sinterklaas mag komen ❤❤
  Ik doe heel graag mee

  29/11/2016 at 9:29 pm
 • Reply Daan moerland

  Leuk heel heel graag voor mn prinsesje papaas trots die hier dolgelukkig mee zal zijn
  We Zitten middenin een verhuis en ze doet het allemaal zo goes zou een mooi kado zijn

  30/11/2016 at 12:12 am
 • Reply mariette van hooijdonk

  Heelheel graag voor mn lieve kleindochter die hier echt dolblij mee zal zijn

  30/11/2016 at 9:26 am
 • Reply Sabrina Jansen

  Wat een onwijs leuk beestje. Ik zou het, net als vele andere graag willen winnen voor mijn eigen 3 zoons en de 4 gastkinderen van gastouderopvang ‘t Speelmaatje. De hatchimal zal dan zeker veel speelmaatjes krijgen

  30/11/2016 at 10:09 am
 • 1 2

  Leave a Reply