Comments (93)

Ik zou hem heel graag voor mijn vriends broertje met down willen winnen. Omdat hij op speciaal onderwijs zit en weinig vriendjes thuis heeft zou dit echt een vriendje voor hem kunnen zijn!

Wauw! Dat zal wel een heel mooi cadeau zijn voor mijn zoon Stijn. Flink duimen

Zo super gaaf!! Bedankt voor de review. Ik doe graag mee voor mijn kids. Mia en Sam…ze kunnen goed delen
Overal uitverkocht dus wie weet kan ik ze toch nog blij mee maken, staat namelijj hoog op hun lijstjes

Wat leuk om te lezen dit! Ik was al zo benieuwd wat het nou precies was!
Inderdaad een beetje furby achtig…
Kan die maar een keertje uit t ei komen???

Mijn kids zouden dit prachtig vinden! ☺️

Hier maak ik mijn meiden heel blij mee. Deze staat bij mijn jongste dochter op haar sinterklaaslijstje. Super leuke actie en ik fax keer duimen

Ja klopt hij kan maar één ker uit het ei komen helaas

Je bent idd een sinterklaas/kerst vrouw. Dit zal mijn dochter Noor helemaal geweldig vinden en wy ook. Gezellig samen hem zien opgroeien. Erg leuk om de fases te zien. En idd ook heerlijk dat hy soms kan gaan “slapen”

voor kleinzoon tije onze blije
zijn schoen staat al klaar, verras hem maar

maakt het wel speciaal dat, dat maar 1 keer kan
Net echt!!
Super leuk 🙂

Wauw Superleuk,zou mijn meissie Indy een superkado vinden.

Wauw wat een super leuk iets! Zou graag mee doen met de win actie

Leuk voor mijn jongens

Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn dochter! Ze wil zo graag een hatchimal, maar helaas zijn ze zo duur. Hoe tof zou het zijn als ik er toch een aan haar kan geven!!

Ik zou deze graag winnen voor mijn jongste dochtertje Sharona die volgende maand 6 jaar word en dol is op deze schattige hatchimals en er graag eentje wil om te verzorgen ,deze fiere mama waagt dus zeker haar kansje

Ik leerde ze kennen via jou, na een Instagram foto! En ik moest ook zo denken aan Furby’s. Na het zien van allerlei video’s word ik er zelf enthousiast van! Ik vind het echt hele leuke dingen! Maaaaaar ik kan natuurlijk niet meer op ei zitten wachten totdat hij uitbroedt (ha, would be funny though) dus ik zou hem graag willen weggeven aan mijn nichtje.

Wat een super leuk filmpje!! Je wordt er helemaal enthousiast van
Ik doe graag mee voor mijn 2 meiden
Ze willen hem zo ontzettend graag ..
Zo ontzettend tof zijn als ik deze voor hun kan winnen
En dan kunnen ze hem samen gaan opvoeden ♥

Bij m’n dochter staat hij hoog op het lijstje, maar hij is overal uitverkocht 🙁 helaas kan Sint hem dus niet aan haar geven… of zou het misschien toch lukken via deze weg?

Wauw heel graag voor mijn zoontje en dochtertje!
Zoontje vind pinguïns te gek!

Cool! Doe ook heel graag mee voor mijn zoontjes. Super gezellig zo diertje erbij:)

Volgde je al op Facebook.

Erg graag! Zou super leuk zijn voor onze zoon en dochter. (En mama is ook wel erg benieuwd hihi)

Wauw zeg !
Wie wil deze nou niet winnen ?
Wat een gave prijs woow …
Ik zou hem graag willen winnen voor Eline ze is grote zus geworden 3 maanden terug, net naar school leventje staat bij haar even op de kop.ook haar zusje krijgt nu ook aandacht en cadeautjes ,ze had het steeds over hachimals ik dacht huh … wat is dat nou weer ? Via joun insta zag ik het ben gelijk gaan googlen.
Haar furby is stuk daar heeft ze het steeds over .
We doen gewoon mee.
En wie weet mag Eline hem messchien wel uit laten broeden .
In elk geval ieder kindje zou hier heel blij van worden

Voor mijn kleindochtervan 5 zou dit een mooi cadeau zijn deze fiere oma waagt haar kansje

Dat lijkt me wel wat voor mijn meiden.

Ohhhh dit is echt een meisjes droom van mij! Ik wilde vroeger zooooo graag een furby!
Nooit gekregen overigens, te duur 🙁 Zou dus bijna voor mezelf mee willen doen, haha. Maar nee, ik ben te oud! Ik weet wél zeker dat ik mijn kleine nichtje hier heel blij mee zou kunnen maken! (En dan kan ik er zelf stiekem ook een beetje van genieten ;-))

Ik wacht in spanning af op (hopelijk) een mailtje van de kerstvrouw 🙂

Hoi Joyce helemaal te gek om zo voor sinterklaas te spelen. Ik doe graag mee want ik heb een goed nest voor deze kuiken waar die kan wonen.

Oja ik natuurlijk mee voor mijzelf. Uh..bedoel mijn dochter. Maar ik vind hem zelf ook te schattig. Überhaupt cute zoals ze hier zegt.

Ik denk dat rhodé gelijk opslag verliefd is! Dus doe heel graag mee!

Ik doe heel graag mee voor mijn dochter ☺️☺️
Facebook: An Na

Oooohhh gewedig zon huisdiertje
Ik denk dat mij dochter daar heeeeeeel blij mee zou zijn !

Ik ben helemaal enthousiast geworden over dit diertje nadat ik hem overal tegen kwam op social media. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter!

Bloem wil zo graag een nieuw huisdiertje maar mama was te laat met bestellen en nu is hij niet meer leverbaar! De Furby hype deed ik niet aan mee maar deze is zo cute! Ik waag een kansje bij je, succes allemaal!

Dat zou mijn dochtertje erg leuk vinden, dus ik doe gezellig mee! 🙂

Ik zou hem graag voor mijn vriendin haar 3 meiden willen winnen, ik denk dat zij daar samen wel heel graag voor willen zorgen.

Wauw! Wat een fantastisch ding..
Ik zou dit graag als Sint cadeau willen geven aan onze zoon, zodat hij over zijn Furby BOOM trauma kan heen komen.. want dat was toch niet z.n heel groot succes.. lang leve speelgoed met een uitknop

Jaaaa, superlief! Ik wil hem graag winnen voor mijn eigen kindjes van 4 en 6. Ze willen zo graag een huisdier, maar helaas kan dat niet ivm allergieën.

Whaaah het kind in mij komt naar boven als ik dit lees! Wat een leuke uitvinding. Zou mn neefje er heel graag gelukkig mee maken tijdens sinterklaas. En stiekem mezelf dan dus ook. Spannend zo’n ei dat echt uit komt en een leuk vriendje erbij voor mn neef die tot nu toe nog het enige kleine jongetje in onze familie is :).

Leuk zeg!! Dit zou Jippe echt geweldig vinden, ik doe graag mee. ❤️

Oh die zou ik heeel graag willen willen voor mijn twee aapjes❤ Aiden is al zo zorgzaam en ik denk dat hij hier ontzettend blij mee zou zijn

Heel graag voor mijn zoontje Dex die gek is op beestjes! Zo heeft hij zijn eigen beestje die hij wel kan oppakken wanneer hem dat uitkomt, ipv de kat hahaha.

Ik doe ook heel graag mee voor mijn dochtertje Lenne.. Het is een echt poppenmoedertje die haar knuffels ook zo verzorgt, dus ik denk dat dit echt een supertof cadeau zou zijn voor haar… Ze is nog klein, maar een echt zorgzaam meisje en dat zorgende wil ik haar echt nog meer meegeven.

Ik blijf de Hachimal maar voorbij zien komen op mijn Facebook tijdlijn.. wat een leuk beestje! Ik denk dat ik mijn kleine nichtje hier heel blij mee zou kunnen maken. 🙂

Ohh ik wil deze heel graag winnen voor mijn zoontje. Beetje laten wennen aan een diertje (met uitknop!) Voor er een echt huisdier in huis komt.

Dat zou leuk zijn voor mijn lieve dochtertje Rosanne die morgen 5 jaar wordt, maar haar eerste kinderfeestje vandaag moest annuleren omdat ze ziek op de bank ligt…. zo naar uitgekeken en dan kan je niet 🙁

De Hatchimals zijn zooo leuk!!
Mijn dochter Jasmijn heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan.
Maar nu zijn ze overal al uitverkocht.. zooo jammer.
ik kan het natuurlijk niet laten om aan deze actie mee te doen. Zodat jasmijn een geweldig cadeau krijgt met pakjesavond.

Lijkt me super leuk! Ik ben enorm fan van de furby en dit lijkt me helemaal top. Denk dat mijn dochter er ook helemaal gek van zal zijn.. Dus ik wil graag winnen voor mijn kleine meid!

wauw leuke actie! ik vier dit jaar voor de 3de keer Sinterklaas met de familie van mijn vriend en vind het altijd erg leuk om cadeautjes voor zijn nichtjes te kopen. Nu weet ik dat zijn ene nichtje heel erg graag een hatchimal wil. Zo heeft ze me al diverse filmpjes laten zien over de hatchimal van vloggers op youtube. en stiekem wil ze dit ook graag zelf doen 😉 #winnen #sinterklaas #vloggertobe #hatchimal

Leuk cadeau voor mijn dochter die bijna 4 wordt!

Ik wil hem graag winnen voor mijn dochter chana die graag haar eigen diertje wilt

Ja zou er graag 1 willen winnen voor mijn dochter madeliefje

Oehwww heel leuk! Had Jaydee er al over gehoord en die heeft hem ook op haar verlanglijstje staan, maar idd een grote uitgave!
Ik zou hem dus dolgraag winnen voor mn lieverdjes Jaydee en Owen ♡♡

Voor Phileine..gewoon omdat ze hem heel graag wil. duimen 🙂

Het is inderdaad een supertof cadeau! Mijn kinderen zouden niet zo’n duur cadeau voor Sinterklaas krijgen, tenzij we winnen natuurlijk haha. Mijn 2 jongens zouden deze gave Hatchimal samen krijgen. Samen spelen samen delen ☺️

Wow leuk, fijn dat ie inderdaad een uit knop heeft 🙂 Mijn dochtertje zou graag de mama van zo;n mooi beestje willen zijn!

lijkt me super om te winnen! Voor de dochter van mijn man die hier om het weekend is..ze heeft het er dan vaak over dat ze die graag wil!!

Ja!!!!! Geweldig dit!! Mijn zoontje had dit al gezien in een boekje dus duimen!

Oh hoe lief. Leuk ook dat hij of mss zij meteen naar Sophie liep cute. Ik zou hem willen winnen voor het liefste prinsesje op deze wereld.

Voor mijn lieve dochter Lott omdat ze echt niets liever zou willen dan moederen over zo” heerlijk vogeltje/ei!
(En na het zien van dat filmpje… mama eigenlijk ook )

Oohh wat een super leuk kado om weg te mogen geven! Ik zou hem héél graag willen winnen voor onze lieve Jaylee! Mooi kado voor sinterklaas, ze heeft het er al vaak over gehad dat ze die zo graag wil! Ze zal een super lief ‘moedertje’ zijn van zo’n grappig mooi beestje!

Hahahaha jouw antwoord op de vraag wat het grote voordeel is: de uitknop !
Hahaha, geweldig!
Maar ook zo geweldig vinden mijn kinderen de hatchimal……vooral mijn dochtertje snapt niet waarom ik hem niet zomaar even koop voor haar én ik heb haar uitgelegd dat Sinterklaas geen miljonair is hihi!
Dus als jij Sinterklazina wilt spelen, verwelkomen mijn kindjes Levi en Loïs misschien wel hun nieuwe grote liefde! Wat voor naar hij/zij krijgt? Lila! Die hebben ze hun onzichtbare vriendje al gegeven!
Dus wie weet, super tof in ieder geval dat je dit weg mag geven! Succes iedereen!
Liefs SELINA!

Jaaaa héél super graag voor mijn lieve dochter Jenna, ze wil zo graag een ‘hatsjiemal’ . Ze is heel zorgzaam, voor haar kleine broertje, andere kindjes, dieren..voor alles en iedereen en ik weet zeker dat ze ontzettend goed voor hatchimal zal zorgen. Oh wat zou zij blij zijn 🙂

Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Joyfromjoyce !!! <3 <3   Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op zo'n WAANZINNIG leuke en te gekke Hatchimal voor dochterlief, WAUW   Ohhh supergaaf…. ze wil er zoooooooooooooo graat 1tje hebben   Dit zou echt "het" perfecte cadeautje voor 5 december zijn.. overal uitverkocht helaas   Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen, super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

☑️ geliked

☑️ openbaar gedeeld…

FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

Dit is echt helemaal TOP zeg !! (y) Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven!je zou ‘t maar winnen, WOW 😀 zou te gek zijn voor mijn kleine meid zo’n te gekke hatchimal!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

Ik doe mee voor mijn dochtertje Isa. Ze zal dit heel leuk vinden en goed voor haar Hatchimal zorgen

Dat lijkt me superleuk voor Ruben van 5 en Norah van 3. Weet zeker dat mijn kinderen hier heel veel plezier aan zullen beleven! En nu maar duimen….

Mijn dochter heeft een Hatchimals op haar verlanglijst gezet….Ik moest eerst tien keer kijken wat ze nou bedoelde (deels door haar handschrift, net 6 en schrijft dus nog maar net, en deels omdat ik gewoon niet wist wat het was!) Ik ben het eens op gaan zoeken en het ziet er zoooooooooooooo leuk uit, maar toen viel ik bijna om van het prijskaartje! Een wensje dat deze keer niet vervuld zal worden door Sint 🙁

Een Hatchimals winnen zou dus echt TE GEK zijn! Want ook na dit review ben ik toch wel heeeeeeeeeeel nieuwsgierig geworden!! Een Furby vond ze al erg leuk en nog steeds komt hij af en toe weer tevoorschijn (als ik de batterijen er maar uit laat, want de uit knop waar jij het net over had heeft die Furby dus niet 😉 )

We gaan onze duimen eens hard laten draaien en hopen op deze kans!!

Leuk heel heel graag voor mn prinsesje papaas trots die hier dolgelukkig mee zal zijn
We Zitten middenin een verhuis en ze doet het allemaal zo goes zou een mooi kado zijn

Aaaaahhhhh wat lief! Ik ben verliefd! Voor wie ik hem zou willen winnen? Nou voor mijze… ehh dochter Jacey! Ze zal de liefste mama worden van dit schattige beestje!

Oh wauw!!! Onze oudste dochter lana van bijna 5 heeft het de hele tijd over de hatchimals, daarom doe ik heel graag mee voor haar! Nu maar duimen

Jaaa….laat mijn dochter nu net 9 januari jarig zijn…een geweldig kado!!

Goedenmorgen wat een leuke prijs geven jullie weg! Die zou ik graag voor
Mn meisje willen winnen omdat ze nu echt gaat zorgen voor alles en iedereen dus deze zou ook echt in goede handen zijn

Voor mn dochter Esmee! Ze vraagt er al weken om en staat op al haar verlanglijstjes! Ze zou hier heel blij mee zijn!

O dit hadden de kids op school waar mijn dochter zo enthousiast van werd. Ik loot heel graag mee.

Ik zou hem graag willen winnen voor mijn nichtje! <3 Wat zou ze dit zo leuk vinden!

Voor mijn lieve dochter Eden!!!
‘Maaaaammmmm, die moet ik echt hebben van Sinterklaas!!! Helaas….overal uitverkocht!

Wauw wat leuke actie” Ik doe mee voor onze 2 zoons het staat op hun verlanglijstjes 🙂

Ik zou graag willen meedoen voor mijn kleinzoon, zelf niet zo op de hoogte van dit alles, maar na je review te hebben gelezen denk ik echt wel dat het een topspeelgoed is!

Voor onze dochtertjes Sara en Fiene. Sara is dol op dieren en knuffelen en Fiene is even oud als Sofie en die doet maar wat graag haar grote zus na!

Zou deze super graag willen winnen voor Mila, m’n nichtje van 6 .

Aaaah wat super lief zit je dochtertje ermee te spelen! Mijn dochtertje zou dit lieve beestje helemaal geweldig vinden. Ze vraagt nu om zo’n hondje waarmee je kunt lopen en die kan blaffen met knopjes. Dit is natuurlijk nog veeeel leuker en interactiever!

Ohhh hier ook nog een berichtje achterlaten en dan volverwachting wachten op 30 november yeahhhh en hij is natuurlijk voor Sven hihihi

Wat zit er in dat ei verstopt?
Er komt een barstje in de schaal.
Wat gebeurt er allemaal?
Nog even en het ei gaat open
en er komt een Hatchimal uitgekropen.
Kijk eens aan, daar is ze dan!
Je begrijpt niet hoe het kan.
Aan de oogjes is haar stemming te zien,
Vrolijk en blij of een beetje koud misschien.
Hatchimal houdt van praten en spelen,
Maar ook van knuffelen en strelen.
M’n kids zijn er al van aan ‘t dromen,
En hopen ze dat Hatchimal snel mag komen.
Dit kado wil iedereen wel winnen,
Dan kan het uren speelplezier gaan beginnen !

Met veel plezier heb ik je review gelezen en bijgehouden op Facebook over de nieuwste hype de schattiga Hatchimal :-D!
Mijn kindjes hebben het al weken over dit super schattige beestje, vooral dat ze hem zelf moeten uitbroeden en daarna verzorgen lijkt mijn kinderen geweldig! De Hatchimal staat dan ook hoog bovenaan hun verlanglijstje. Daarom word ik zo blij dat we er 1 kunnen winnen Joyfromjoyce :-D! Ik zou mijn dochter van 8 jaar en mijn zoontje van 6 jaar dol gelukkig maken met de Hatchimal, een fantastisch Sinterklaas cadeau. Ze zouden de Hatchimal zeer liefdevol gaan verzorgen en ook aan aandacht geen gebrek. Wat ik als mama dan ook weer een leuk detail vind is de aan en uit knop die erop zit :-D! Dan kan de Hatchimal lekker in rust zodra de kids naar school zijn 😉 Dat was met de Furby wel anders.. oh help soms stootte ik hem aan werd hij wakker en vervolgens stond hij ruim een half uur te zingen en te swingen voor hij in slaap viel. Neee dat is met deze super leuke Hatchimal heel anders. Dank voor deze geweldige kans, met veel plezier een kansje gewaagd! Uiteraard ook even op Facebook geliked en gedeeld. En nu maar heel hard duimen en hopen dat de geweldige Hatchimal heel misschien wel naar ons toe mag komen 😀 Wat zou het hier in huis dan een groot feest zijn!!! Groetjes Tanja Kuijer.

Ooooooh dat zou gaaf zijn. Onze dochter roept al een tijdje dat ze hem wilt.. ik zat nog te twijfelen. Nou toch besloten om er 1 te kopen voor de feestdagen zijn ze helaas overal uitverkocht

Pietje Paniek hier, de hatchimal staat bovenaan het verlanglijstje van Janske (mijn dochter van 6 jaar), maar helaas nergens meer te verkrijgen. P A N I E K! Wat moet Sinterklaas nu doen??? Fingers crossed, hopelijk hebben we geluk met deze winactie, vol verwachting klopt ons hart…

Oh leuk voor mijn zoon Jonathan die door allergieën geen huisdier kan houden.

Wow!!!! Hij komt,hij komt. Die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, uw beste vriend, de vriend van ieder kind. Mijn hartje klopt, mijn hartje klopt zo snel. Wat brengt hij u, wat brengt hij mij, wat brengt hij u en mij? voor mijn meisje ! Haar dolgraag willen knuffelen! Wat gaaf zeg

Mijn meisje noa wordt bijna 4 jaar en is dol op zachte, lieve beestjes. Een vriendhe wat dan ook nog tegen haar praat en met haar wil.spelen zou ze helemaal dol op.zijn!!

Wow allemachtig! !!dit is helemaal de grote wens van me meisje met groot verhaal zei is zo bijzonder echt een wonder! Dit mooi vriendje wens ze zich al tijden !papa doe graag mee!

Ahh deze staat echt met stip op nr 1 bovenaan het verlanglijstje van mijn meisjes!

Wauw wat gaaf
Mn meiden vinden ze echt geweldig, dit zou echt een super verrassing voor ze zijn als zo’n geweldige hatchimals uit de zak van sinterklaas mag komen ❤❤
Ik doe heel graag mee

Leuk heel heel graag voor mn prinsesje papaas trots die hier dolgelukkig mee zal zijn
We Zitten middenin een verhuis en ze doet het allemaal zo goes zou een mooi kado zijn

Heelheel graag voor mn lieve kleindochter die hier echt dolblij mee zal zijn

Wat een onwijs leuk beestje. Ik zou het, net als vele andere graag willen winnen voor mijn eigen 3 zoons en de 4 gastkinderen van gastouderopvang ‘t Speelmaatje. De hatchimal zal dan zeker veel speelmaatjes krijgen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP