Persoonlijk

Review | Etos babyverzorging

Sinds kort heeft Etos een nieuwe lijn met babyverzorging en ik mocht het uitproberen. Ik ben groot fan van de producten van Naif en heb een hele periode dit merk gebruikt. Maar eerlijk is eerlijk je betaalt natuurlijk een stuk meer voor de product van dit merk. Etos is een winkel die toegankelijk is voor iedereen en natuurlijk lekker betaalbaar. 

Etos heeft sinds kort een complete lijn met vernieuwde babyproducten in hun assortiment. De verpakking is erg uitnodigend en ziet er ook nog eens leuk in de slaapkamer of badkamer. Ook niet heel belangrijk toch? Ik ben benieuwd of de producten van Etos aan mijn (hoge) verwachtingen kunnen voldoen. De producten zijn op basis van natuurlijk oliën waar ik al heel erg blij van word. Wel zijn er producten die ingrediënten bevatten waar ik zelf niet voor zou kiezen. Daarom besloot ik de producten eerst bij mezelf te proberen.

etos-2

Etos Baby Talkpoeder

Ik kreeg een aantal producten binnen en besloot ze te gaan proberen. Ik heb nog nooit een poeder gebruik voor luieruitslag, maar wilde het wel eens proberen, omdat  vrij weinig werkt bij Sofie. Tot mijn verbazing werkt het bij haar! Ik heb nu dus naast de olie die ik standaard gebruikt nu nog een product die werkt bij haar luieruitslag.

Etos Baby Huidolie 

De huidolie wekte mijn interesse ik masseer Sofie namelijk graag nadat ik haar in bad heb gedaan. Even lekker insmeren en dan nog even knuffelen in een doek waanra ik haar aankleed. Met olie is het namelijk niet mogelijk om haar direct aan te kleden. De verpakking van Etos zorgt ervoor dat je makkelijk een drupje uit de verpakking kunt halen. De huidolie ruikt gelukkig niet extreem naar het bekende Zwitsal geurtje, maar meer naar een natuurlijke geur. Precies zoals ik hoopte, want ik ben absoluut niet dol op de geur van Zwitsal. De olie geeft niet af en ik kan Sofie dus snel aankleden nadat ik haar heb ingesmeerd, fijn! Er zit wat parfum in de olie, maar dit ben ik ook gewend bij Naif dus vind ik geen probleem.

Etos baby wasgel & shampoo 

Ik ben dol op 2-in-1 producten, het zorgt ervoor dat ik minder producten in de badkamer heb staan en ik kan me niet vergissen in de producten haha. In het product zit naast olie, extract en parfum, maar ook sulfaten wat de huid kan uitdrogen. Nadat ik de producten op mezelf heb getest probeer ik het ook bij de kinderen uit en eigenlijk merk ik dat de kids hier prima op reageren. De zeep prikt niet in de ogen wat Aron heel fijn vindt. Aron is nogal een ster in het krijgen van zeep in zijn ogen. De wasgel & shampoo schuimt een beetje wat ik zelf altijd wel lekker vind bij producten.

Etos Baby wegwerp washandjes 

Als laatste ontving ik de Etos Baby wegwerp washandjes. En dit product had ik anders verwacht. Het leek mij handig voor onderweg als Sofie een beetje fris moest worden bijvoorbeeld. De verpakking viel al tegen toen ik hem niet makkelijk open kreeg, ik mis het plak stripje waarmee ik makkelijk de verpakking open kan maken. Daarnaast bleken de washandjes droog en ik had ze nat verwacht hierdoor vind ik ze eigenlijk niet handig.

Etos heeft de volgende producten in het assortiment:

♥ Etos Baby Zinkzalf 100 ml €2,15*
♥ Etos Baby Huidolie 200 ml €1,99*
♥ Etos Baby Badolie (ook verkrijgbaar in lavendel) 200 ml €2,03
♥ Etos Baby Wasgel & Shampoo 300 ml €1,99*
♥ Etos Baby Wasgel 300 ml €1,99
♥ Etos Baby Shampoo 300 ml €1,99
♥ Etos Baby Schuimbadje (3 verschillende geuren) 300 ml €1,65-€1,99
♥ Etos Baby Talkpoeder 100 gram €1,65
♥ Etos Baby Zachte Crème 100 ml €2,75
♥ Etos Baby Vaseline 100 ml €1,99
♥ Etos Baby Body Lotion 300 ml €2,99
♥ Etos Baby Haarlotion 300 ml €1,99
♥ Etos Baby wegwerp washandjes 10 stuks €1,99

Ik ben erg enthousiast over de producten van Etos en ga ze ook zeker gebruiken. Bij Aron ben ik erg voorzichtig met producten maar hij reageert gelukkig niet op de producten van de Etos waardoor ik ze kan blijven gebruiken. Ken jij de nieuwe producten van Etos al?

Liefs, Joyce

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jodi - liefthuis

    Oe deze ga ik eens bekijken en lekker ruiken

    11/10/2016 at 7:59 pm
  • Leave a Reply