Happy momlife

ariel 5
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Review Disney Princess zwemmende Ariël + WIN!

Wat is er de afgelopen tijd veel leuk speelgoed gelanceerd! Ariel, alle mama’s kennen het Disney verhaal wel denk ik? Dit jaar kwam Hasbro met een zwemmende Ariël en hoe tof is het dat je pop mee in bad kan? Sofie kon niet wachten tot haar Ariël mee in bad mocht. Lees snel verder wat wij er van vinden en hoe je er eentje kunt winnen! 

Deze Ariël kan namelijk zelf zwemmen, zodra haar buik (waar de sensoren zitten) het water raakt gaat ze met haar staart aan de slag. Ze zwemt dus helemaal alleen zonder jouw hulp. Haar haren worden stijl en het is een heus vriendinnetje om mee in bad te nemen. Ze lijkt op Ariël met haar mooie rode horen waardoor het beeld van de film ook klopt. Je moet de pop vullen met 2 AAA batterijen (niet inbegrepen) en zodra dit er in zit en je haar in het water doet gaat ze zwemmen. Ze kan een korte periode achter elkaar zwemmen waarna ze even moet bij komen. Een leuk item dus om mee te nemen in bad, naar het zwembad of gewoon in de wasbak of een emmer water. De volgende keer als wij naar het zwembad gaan gaat ze zeker mee, want ons subtropisch zwembad is een perfecte leefomgeving voor Ariël toch?

WINNEN!

Yes! Ik blijf maar uitdelen, hoe leuk is dat? Ik ga ook één exemplaars van de Disney Princess Zwemende Ariel weggeven. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like Joyfromjoyce op facebook en/of volg mij op instagram (beide is extra win kans)
  • Like de post en Laat een reactie achter op facebook of onder dit blogbericht
  • Wil je extra winkans? Tag je vrienden en familie dan
  • Nog meer kans? Deel het bericht op je facebook

De winnaar ontvangt 30 november een bericht van mij. Kun je niet wachten? Je koopt hem o.a. bij bol.com en Intertoys

Facebook Comments

Share this post