Happy momlife

img_0526
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Report: Negenmaandenbeurs ’18

Afgelopen woensdag ging ik samen met Carmelina richting Amsterdam voor een rondje op de negenmaandenbeurs. Wij hadden als doel op nieuwe dingen te ontdekken, maar eigenlijk viel dit dit jaar tegen. Er waren wel nieuwe kinderwagens etc. maar wij komen op een punt waarbij wij dit niet meer nodig gaan hebben. Ik natuurlijk nog wel een tijdje met Fleur, maar er zal geen nieuwe wagen aangeschaft worden. Wij gingen dus op zoek naar kleine nieuwe dingen. 

HEMA

Onze ochtend begon met HEMA en Jan Versteegh (ook wel mijn mol!:P). Hema heeft onlangs nieuwe hydrofiele doeken gelanceerd en ik denk dat iedere moeder wel kan beamen dat je als moeder nooit genoeg hydrofielen hebt. Ook Jan was het hier helemaal mee eens. De nieuwe lijn heeft mooie kleurtjes en printjes en ook de XXL zijn qua printjes flink uitgebreid. Ook kregen wij een goodiebag waar een hydrofile badcape in zat. Dat is toch helemaal perfect of niet? Naast de hydrofielen hebben ze ook een vernieuwde verzorgingslijn gelanceerd waar ik nog meer over ga vertellen nadat ik het getest heb.

Baby Be Good 

De afgelopen jaren brengen wij ook elke keer even een bezoekje aan het Baby Be Good plein. Hier staan allemaal groene merken. Ik ben tegenwoordig steeds mee bewust van wat ik gebruik en probeer dit ook binnen ons budget te houden. Ik vind het heel inspirerend om daar dan ook rond te lopen. Car en ik volgend een workshop over gezonde voeding tijdens je zwangerschap (en er na) en proefden heerlijke courgette pannenkoeken die ik vanmiddag mijn kinderen ga voorschotelen haha!

Thule 

Ook hadden wij een uitnodiging van Thule die een nieuwe kinderwagen lanceert, en wat voor één! Je koopt hem als enkele, maar je kunt hem ook direct gebruiken als duo wagen ideaal toch! Ik denk dat het een ideale wagen kan zijn voor ouders die een tweede willen of er nog niet helemaal over uit zijn. Daarbij ligt de baby in de bak niet op de grond zoals je bij vele andere wagens wel ziet. Ik werd er in ieder geval mega enthousiast van. De wagen is nog niet te koop, dit zal rond de zomer zijn.

Philley

Tijdens ons rondje kwamen wij ook bij Philley terecht. Een nieuw gelanceerd product dat op dit moment twee weken op de markt is. Ik heb eentje mogen meenemen om te testen en ik ga hier dus nog van alles over vertellen in een aparte blogpost. Het is in ieder geval super handig om te gebruiken tijdens het maken van je flesvoeding.

Ook brachten wij een bezoekje aan Love my Veggies. Dit merk heb ik eigenlijk standaard in huis voor de kinderen. Ze mogen hier lekker van snoepen en het is ook nog verantwoord. Op de beurs hadden ze een actie 5 items voor €10,- dit namen Car en ik beide mee. Kunnen de kindjes weer lekker genieten van het lekkers. Love my veggies zijn snacks op basis van groente en fruit en helemaal natuurlijk.

Neolac

Neolac is een merk met biologische flesvoeding. Ik ben hierdoor getriggerd aangezien wij steeds meer proberen op te laten wat wij naar binnen werken. Maar waarom zou je het niet met de babyvoeding doen? Ik heb inmiddels een pak in huis om te gaan proberen.

Urban Iki 

Ben je nog op zoek naar een mooi fietsstoeltje? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Urban Iki! Ik ben echt groot fan en wil dit haha! Het zijn mooie stoeltjes die ook nog eens heel erg betaalbaar zijn. Het stoeltje voor achterop kost bij bol.com €59,99 en het stoeltje voor voorop €53,95. Ik vind ze prachtig en ik vind hun gordeltjes er een stuk veiliger uit zien. Nu dus eerst van al mijn oude stoeltjes af en dan nieuwe aanschaffen haha! Ik wil roze fietsstoeltjes!

Facebook Comments

Share this post