Erop uit

Report; Legoworld 2016!

Gisteren mochten wij net als de afgelopen drie jaren op uitnodiging naar Legoworld. Met twee grote Lego fans hier in huis gingen wij natuurlijk op de uitnodiging en brachten wij een bezoekje aan Legoworld. 

legoworld-2016-1

Legoworld is eigenlijk altijd in de herfstvakantie en een onwijs leuk uitje voor het hele gezin. Om 10:00 uur stonden wij voor de ingang en kon het spelen gaan beginnen. De rij was niet lang en binnen no-time waren wij binnen, fijn! De pret kon beginnen. Bij binnenkomst merkten wij al dat het rustiger is dan de andere keren dat wij heen gingen. Lekker!

We begonnen bij de Lego nexo knights! En hier ontdekten wij dat er een Aaron van is en die gaat natuurlijk op het verlanglijstje van Aron haha.  ” Kijk mama dat ben ik, maar dan met een extra A”. Aron was er wel al snel klaar mee en wij gingen door.

legoworld-2016-4

We hebben alle varianten Lego gehad, maar hebben het langst gelopen bij de Lego Fans. Dit zijn mannen (met een hobby) die de meest geweldige kunstwerken bouwen van Lego. Mooie huizen, kastelen, voertuigen en ga zo maar door. Je hoeft het maar te bedenken en er is wel een Lego fan die het gemaakt heeft.

Leuke dingen om te doen op Legoworld:

 • Het doolhof bij Nexo Knights
 • Vechten als een ridder bij Nexo Knights
 • Een heleboel springkussens (doe dus handige schoenen aan)
 • Meedoen aan de bouwwedstrijd (De te winnen prijzen zijn niet mis! Daarnaast krijg je bij het helpen opruimen van de bouwwerken nog een leuk presentje)
 • In een kermis attractie bij Lego Friends
 • Je laten schminken bij diverse Lego varianten
 • Kungfu les bij Lego Ninjago
 • Brandblussen bij Lego City
 • Help mee met het bouwen van een Lego Brandweerauto
 • Voor de kleintjes is er een groot Duplo speelplein (waar ook Aron zich nog prima vermaakt heeft)

legoworld-2016-3

Cadeautjes! 

De voorgaande jaren kon je bij diverse stands een prijsje winnen, maar dit was er niet meer dit jaar. Op zich jammer, maar ergens ook wel begrijpelijk. Toch kon je nog wel wat dingetjes van Lego krijgen. Zo maakten wij een poppetje van Lego en op het shirtje van Lego staat een leuke tekst dat wij erbij waren dit jaar. Leuk! Daarnaast was een stand met boekjes en posters van de Lego club.

legoworld-2016-2

Legoworld was een succes! 

Ook dit jaar was het weer een groot succes! Wij hebben genoten en zaten met een heel tevreden mannetje op de terug weg in de auto. Hij heeft heerlijk gebouwd en gekeken naar alles wat hij zag. En zijn verlanglijstje voor sinterklaas? Die is mega lang geworden volgens mij haha!

Wil jij Legoworld nog bezoeken? Dat kan vandaag en het hele weekend nog. De kaarten kun je vooraf online kopen of aan de kassa. Voor meer informatie kun je even op de website van Legoworld kijken.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje

  Slim dat ze dit in de herfstvakantie plannen! Zo hebben mensen een leuk uitje om te doen met de kinderen.

  21/10/2016 at 2:40 pm
 • Reply Patrick van Steen

  Ik zie, Kungfu les bij lego Ninja Go dat is geweldig. Zelf geef ik ook Ng Ying Kungfu trainingen in Apeldoorn. Ninja Go is leuk nagemaakt van kungfu en ninja.

  02/11/2016 at 12:19 am
 • Leave a Reply