Erop uit

Report | De negenmaandenbeurs

Gisteren ging ik samen met Carmelina naar de negenmaandenbeurs toe om lekker te kletsen met merken en natuurlijk te shoppen. Hahah tenminste dat was ons idee. We besloten dit jaar een lange dag te gaan, omdat wij vorig jaar te weinig tijd hadden. Het was weer een leuke dag met veel leuke ontdekkingen.

De dag begon natuurlijk met een lange treinreis, gelukkig was dit zo voorbij en genoot ik lekker van de rust met mijn eerste klas kaartjes, heerlijk! Eenmaal aangekomen in Amsterdam pikte Carmelina mij op met de auto zodat wij zo de parkeergarage in konden rijden. Snel onze badges halen en hup de beurs op. We hadden geen plan en zagen wel wat er allemaal op ons pad kwam. We hebben samen een heleboel kinderwagens bekeken. Car is op zoek naar een buggy en ik wil eigenlijk wel een andere kinderwagen. Gelukkig zijn er genoeg kinderwagens te vinden. Uiteindelijk kwam ik uit bij de nieuwste Quinny die heeeeeel hoog op mijn verlanglijstje is komen te staan.

Shoppen

Ik dacht dat ik deze zwangerschap vet veel zou gaan shoppen tijdens de negenmaandenbeurs, maar uiteindelijk viel dit we mee. Heel veel items trokken mijn interesse niet ook had ik niet echt het gevoel dat ik iets moest kopen. Ik heb uiteindelijk nog wel wat items gekocht, natuurlijk. Zo shopte ik natuurlijk bij mijn favoriete verzorgingsmerk Naïf en kreeg ik ook alvast een lekker badproduct mee voor baby 3.0. Wist je trouwens dat Naïf binnenkort met twee nieuwe producten komt? Binnen enkele weken ligt de After sun in de winkel en dit jaar komen er ook nog babywipes aan. Ik ben een blije moeder! Samen met Naïf maakten we leuke plannen voor het komende jaar. Ik shopte nog meer items, maar die laat ik vanmiddag in een aparte blog zien. Het was in ieder geval niet veel, bij een derde word je een stuk praktischer haha!

De laatste keer?

Ik ga nu al een aantal jaren achter elkaar naar de negenmaandenbeurs en merk dat ik er een beetje klaar mee ben. De merken die er staan zijn vaak niet vernieuwend en ken ik inmiddels wel. Ook heb ik steeds minder nodig en is het daardoor niet zo’n geschikte beurs voor mij. Ik denk dan ook dat dit misschien wel de laatste keer is geweest dat ik op de beurs was voor mezelf. Volgend jaar gaan Carmelina en ik het vanaf de andere kant bekijken. Waarschijnlijk denk ik er volgend jaar weer heel anders over haha!

De huishoudbeurs 

Rond 19:00 uur waren wij eindelijk klaar op de negenmaandenbeurs en besloten we nog even snel over de huishoudbeurs gegaan. De eethal vlogen we snel weer uit, wat een chaos en die k*t trolley’s! Niks geproefd en niks gekocht, op naar de volgende hal. We besloten de beauty en fashion hal op te zoeken, maar ook dit was anders dan voorgaande jaren. En eigenlijk was ik een beetje teleurgesteld. Er was niet zoveel waar ik enthousiast van werd, of komt het doordat ik misschien verstandiger ben geworden en niet meer wil kopen om het kopen? hm..

 Benieuwd naar mijn tips voor de negenmaandenbeurs? Kijk dan rond 11:00 uur even op doormamagetest.nl daar vind je onze tips! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply jodi - liefthuis

  Die kinderwagen, zooooooo mooi, ik zag hem al voorbij komen op je insta, echt gaaf.

  24/02/2017 at 12:32 pm
 • Reply Marije

  Wat jammer dat je het niet zo leuk vond. Ik heb me echt uitstekend vermaakt en vond de beurs zelfs leuker dan vorig jaar, haha. Ben benieuwd wat jullie volgend jaar anders gaan doen en hoop dat je het dan net zo leuk vindt als ik het dit jaar vond.

  24/02/2017 at 1:30 pm
 • Reply Charlotte

  Ik kan me voorstellen dat je er nu anders naar kijkt. Ik merk dat zelf al bij de tweede. Je koopt gewoon minder omdat je weet wat onnodig is (en dat is stiekem best veel haha)

  25/02/2017 at 10:39 am
 • Leave a Reply