Huis en inrichting sponsored stories

De Renovatie | The master bedroom

Wekelijks deel ik een blog over de renovatie en ook vandaag heb ik weer een inspiratie blog. Ik heb al vertelt over een aantal kamers vertelt, maar onze slaapkamer is nog niet aan bod gekomen.  Maar ook onze kamer krijgt een kleine upgraden. 

Hallo vliering! 

Onze slaapkamer was eigenlijk altijd opslag plek voor alles wat geen plek had. Dit komt mede doordat wij eigenlijk geen zolder hadden, hadden inderdaad. Vlak voor wij naar ons vakantie huisje gingen werd namelijk onze vliering al geplaatst. Hier kunnen wij straks dingen gaan opbergen waardoor wij weer meer ruimte gaan krijgen op onze slaapkamer. En ruimte is minder chaos en minder chaos is meer rust natuurlijk! De kasten die om ons bed heen gebouwd waren kunnen dus weg.

Nieuwe nachtkastjes 

Eigenlijk is onze slaapkamer te klein om nachtkastjes neer te zetten. Daarom willen wij iets nieuws gaan bedenken. Iets dat minder ruimte in beslag neemt, maar toch praktisch is om spulletjes op te bewaren, zoals bijvoorbeeld mijn telefoon. Zelf zit ik te denken aan een floating Shelf van een mooi stuk hout. Maar waarschijnlijk bedenkt Robert nog heel iets anders, want dat is meestal het verhaal bij ons. Stiekem hoop ik wel dat ik niet opnieuw hoef te verven op die kamer, want ik heb zo’n leuk roze kleurtje op mijn muur. Onze slaapkamer was de enige kamer waar ik destijds een beetje roze mocht hebben, haha!

Nieuwe beddengoed 

Van ons cadeaugeld van de bruiloft hebben wij destijds een nieuw bed gekocht met dekbedovertrek. Het beddengoed was nogal goedkoop en is nu gewoon helemaal af. Daarom willen wij graag nieuw beddengoed hebben voor onze nieuwe kamer. Door nieuw beddengoed kan je kamer er even helemaal anders uit zien. Ook slaapt het natuurlijk heel erg lekker onder zo’n stugge nieuwe hoes. Ik kan daar in ieder geval echt naar uit kijken haha!

Eigenlijk gaan we dus vrij weinig doen aan onze slaapkamer. We willen hem rustig maken, nieuwe nachtkastjes en nieuw beddengoed voor onze slaapkamer. 

JFJ

foto shutterstock. 
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Romy

  Dat klinkt goed! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

  26/09/2016 at 6:24 pm
 • Reply Jessica

  haha, ik herken het dat je de slaapkamer muur de enige muur is waar je een kleur op mocht doen haha, zo was het bij mij groen, dat de slaapkamer heeft gevonden.

  27/09/2016 at 3:59 pm
 • Leave a Reply