Huis en inrichting

De renovatie | Nu echt klaar?

Het is inmiddels al een hele tijd geleden dat de renovatie van onze woning is gestart en dat wij na een periode op en vakantiepark terug gingen naar ons eigen huis. Thuis aangekomen bleken er nog allemaal klusjes die niet af waren. Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en werd het wel weer tijd voor een update, want zijn ze nu klaar met de renovatie of?

Een paar weken geleden werd eindelijk het laatste stukje van de oplever punten gedaan. Ons kozijn was stuk gegaan tijdens het opleveren van de woning en ze zeiden dat er een nieuwe besteld was. Dit bleek weken later niet zo te zijn en uiteindelijk is hij 3 weken geleden gerepareerd. Yes! Een week later stonden er weer bouwvakkers voor de deur die de afwerking kwamen doen en dat was het laatste klusjes YES!. Even geen mensen meer in huis, maar gewoon rust en alles maken zoals wij het willen. Binnenkort hebben wij nog een eind evaluatie, maar door de explosie van vorige week is dit uitgesteld. Er zijn wel wat kleine dingetjes waar wij momenteel tegenaan lopen, maar dit zijn geen grote dingen waardoor het niet leefbaar is bijvoorbeeld. Gewoon kleine dingetjes die storen haha!

Wij zullen hoogstwaarschijnlijk de eerste periode met baby 3.0 hier overbruggen dus ik kreeg toch de behoefte om het huis gezellig en netjes te maken. Er moet nu een gordijn opgehangen worden bij het achterraam, het lijkt nu zo kaal haha!  Tijd dus om van ons huis weer een thuis te maken en te genieten van de nieuwe keuken en badkamer. Want ik ben nog steeds blij met onze witte keuken en de badkamer is op een klein dingetje na ook prima! Nu de rest op orde maken en dan kunnen wij alles klaar maken voor de kindjes en de baby natuurlijk!

Voor mijn gevoel is de renovatie nu echt klaar en kunnen wij gaan genieten van ons huisje. Geen werklui mee over de vloer en gewoon weer er een thuis van maken voor de periode dat wij nog zullen wonen. Je weet nooit wanneer je tegen je droomhuis aanloopt toch? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply