Persoonlijk

De renovatie | Naar huis? Of toch niet.

Deze week zou ons huis toch echt opgeleverd moeten worden. Inmiddels wonen wij 12 weken op de het vakantiepark en ben ik echt wel klaar mee. Ik mis mijn huis, maar vooral het thuis zijn. Afgelopen week was een wir war van emoties en was het twijfelachtig of wij wel naar huis zouden gaan. 

Tranen 

Afgelopen paar dagen heb ik onwijs veel gehuild. Ik kan het niet langer opbrengen om elke dag heen en weer te reizen en wil gewoon weer thuis zijn. Gelukkig is er veel begrip vanuit de woningbouw en lopen er veel mensen door het huis heen om het allemaal op orde te krijgen. Maar wanneer je door iemand belachelijk wordt behandelt is de maat vol en kan ook ik mij niet meer inhouden. Al vanaf augustus worden wij geleefd en slikken we alles wat er gebeurt. Maar op dit moment is het klaar en is er maar één ding dat ik wil. Ik wil, net als de rest van het gezin, naar huis. Ons kozijn in de keuken zit er nog niet in en het kozijn in de achterkamer is ook stuk waardoor er over 6-8 weken een compleet nieuw kozijn in moet, helaas.

Hallo verhuisbedrijf! 

Vanmiddag liep ik samen met iemand van de woningbouw door ons huis heen en bespraken wij wat er nog moest gebeuren. Aan het einde van ons gesprek belde hij het verhuisbedrijf en een paar uurtjes later kwamen de verhuizers mijn spullen weer terug brengen. Ondertussen heb ik de keuken schoon gemaakt en de boel ingeruimd, wat ik kon doen. Een slaapkamer vol spullen staat te wachten om door mij uitgepakt te worden en ik weet wat ik kan doen naast het werken deze week.

Nog twee nachtjes! 

Nog twee nachtjes slapen en dan gaan wij naar ons eigen huisje, slapen wij weer in ons eigen bedje en hoef ik niet meer veel te reizen. Ik kan weer meer tijd besteden aan mijn kindjes en natuurlijk heb ik ook meer energie voor mijn blog. Over twee nachtjes slapen wij weer thuis en dan is het natuurlijk nog tijd om een heleboel in te pakken. Zaterdag zullen wij ALLES uit het vakantiehuisje verhuizen en weer op de juiste plek zetten in ons huis.

Deze week zullen er verder weinig blogs online komen. Ik heb mijn prioriteiten gesteld en heb weinig energie over. Hopelijk ben ik er volgende week weer met een stapel verse blogs! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Simone | Papaisdeliefste.com

  Heel veel succes met terugverhuizen. Wat zal dat fijn zijn dat je weer lekker in je eigen bedje kunt slapen. Maar wat een tegenvaller dat het nou nog niet helemaal af is joh.

  01/12/2016 at 7:02 am
 • Reply MarjonS

  Heel begrijpelijk die prioriteiten. Fijn dat jullie, ondanks die 2 kozijnen eindelijk terug kunnen.
  Succes met de terug verhuizing!

  01/12/2016 at 7:33 am
 • Reply Marijke

  Wat fijn dat jullie dan eindelijk terugkunnen, ook al is het nog niet helemaal af. Nu duimen dat alles ook snel af is en alles achter de rug, dan kun je extra genieten van je eigen plekje.

  01/12/2016 at 5:48 pm
 • Reply Marian Zw.

  Heel veel succes met alles!

  01/12/2016 at 7:16 pm
 • Leave a Reply