Comments (7)

Ahhh ik duim voor je mee. Is wat voor een kind. Wij kunnen ben relativeren maar kinderen zijn zo gevoelig.

Het is niet niks zo’n renovatie.. en ik doe precies hetzelfde met zoveel mogelijk rust en sem blijft ook rustig een keer een dagje thuis in goed overleg met de juf ..die gelukkig ook niet moeilijk doet…sem is een heel gevoelige jongen die dat ook nodig heeft wij zitten hier ook 10 weken en weten uberhaupt ook niet wanneer we terug kunnen.. Soms als ik daar ben denk ik schiet op en soms denk ik ook van niet haha maar komt wel goed en klaar alleen weten we niet wanneer…

Gaat goedkomen en gelukkig is het het fijn dat hij na opa en oma kan. Maar snap het volkomen ook voor jullie geeft dat rust. Niet alleen Aron maar ook Sofie en jullie zijn er aan toe. Duim omhoog

Wij duimen heel hard mee!!

Heftig hoor, zo’n renovatie, zeker voor die kleintjes. Ik duim onwijs hard mee dat jullie per 1 december in jullie huis kunnen.

Echt heel vervelend dat dit natuurlijk op jullie hele gezin zo’n effect heeft. Ik duim mee!

Nou, kan me goed voorstellen dat het steeds zwaarder wordt. Ik duim ook voor je dat het gaat lukken om 1 december terug te gaan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP