Comments (5)

Bij ons in de tuin staan nu alleen nog aardbeiplanten. Ik had er verder sla- en koolplanten in. Ik kreeg altijd alles van mijn vader, die altijd bezig was met zijn tuin. Voor kinderen is het leuk om wortels te zaaien, bonen te poten,komkommerplanten erin. Alles wat zij lekker vinden.

Ik heb al een aantal jaren een Makkelijke Moestuin op ons dakterras. Ideaal en minder onderhoud dan een “gewone”. Wat ik super vind is dat er ook een app is die je helpt met wat je waar inzaait, wanneer je moet uitdunnen en wanneer je kan oogsten etc.
Maar het is hoe dan ook heerlijk om je eigen groenten en fruit te eten!

Ik heb al jaren een eigen ‘moestuin’ in de achtertuin. Zo houd ik: snijbiet, verschillende soorten sla, komkommer, tomaat, paprika, aardbeien, blauwe bessen en kruiden. Sinds afgelopen juli sta ik op de wachtlijst voor een echte moestuin hier in de buurt.

Ik heb mijn handen meestal al vol aan onze gewone tuin. Maar als ik meer tijd had zou ik best een moestuin willen.

lk dacht altijd dat ik totaal geen groene vingers had en toch een moestuin gestart. En nu gaat het super goed! Dus zeker doen, het is zo leuk. 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP