Comments (9)

Poeh stiekem vind ik 9 weken toch ook wel heel lang… Succes alvast!

Pff heel fijn dat ze het gaan doen, maar ook heel heftig! Is er geen mogelijkheid dat jullie die tijd (en dan iig die 3 weken) ergens anders zijn? Desnoods ga je op vakantie? Misschien kan de woningbouw hierin nog iets voor jullie betekenen? Het lijkt me wel heel zwaar als je met je kids die 3 weken thuis bent. Helemaal omdat jullie huis niet heel groot is. Volgens mij kun je het beste zorgen dat je weg bent! Succes in ieder geval! Vooral denken aan het eindresultaat! 😉

Ohhhh net voor we uit ons andere huis gingen hebben we die renovatie ook deels gehad. Ik vond het verschrikkelijk! Echt alles maar dan ook ‘álles zit onder het stof en je bent inderdaad je hele privacy kwijt!! Wat een ellende!

Goed dat ze het gaan doen maar pff ik zou dat ook écht niet trekken. Ik weet dat ze hier ook gaan renoveren maar wij krijgen de mogelijkheid om voor die tijd te verhuizen dat ze je uitkopen zeg maar. Hier gaan wij dan ook absoluut voor kiezen aangezien we hier toch graag weg willen. Ik heb dus geen tips sorry!

Het lijkt mij inderdaad niet prettig en 9 weken zijn lang. Je moet maar zo denken om het dragelijker te maken, dat je er wel iets mooi voor terug krijgt! Succes.

Jeetje, dat lijkt me heel vervelend. Sterkte!

Negen weken is veel, maar wel heel fijn dat ze het allemaal achter elkaar doen (vind ik althans). Hier zijn we zo’n jaar bezig geweest met van alles en nog wat en elke keer dat er iets klaar was kwam er een week later weer iemand wat nieuws doen. Hierdoor moet je elke keer weer opnieuw troep opruimen etc. en blijf je bezig. Ik snap wel goed dat je het vervelend vind om elke dag om 7.30 klaar te moeten zitten, ik weet niet of die mogelijkheid er is maar misschien ken je iemand in je omgeving die op vakantie gaat en jullie op dat huis ‘kunnen passen’. Weet niet of dit voor Aron en Sofie dan ideaal is maar het is wellicht een oplossing. Alvast sterkte met het ‘gedoe’ en kijk maar lekker uit naar een gerenoveerd huis!

Van te voren zie je er vaak heel erg tegenop maar uiteindelijk valt het altijd mee. Je krijgt er een heerlijk nieuw huisje voor terug. als het niet gaat kun je misschien wel even ergens logeren voor een paar nachtjes.

jeetje het zal er heel mooi van worden, maar 9 weken is wel lang… Mijn ouders hebben ook een verbouwing gehad en die hebben een aantal weken op een camping gezeten, gewoon in een huisje. zeker voor de tijd toen ze binnen bezig waren..

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP