Happy momlife

img_7566
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Regenboog traktatie

Nog een weekje en dan is Fleurtje alweer 5 jaren bij ons! Jeetje wat vliegt de tijd, zo’n bizar idee dat de afgelopen jaren voorbij zijn gevlogen en een goede reminder om nog meer te genieten van alle kleine momenten die je samen hebt. Volgende week mag ze op school trakteren en ik maakte een leuke regenboog traktatie voor haar.

Wat heb je nodig?

  • Transparante zakjes (deze verkopen de wibra en action)
  • Een printer
  • Nietmachine
  • Regenboogspekjes (Hema)
  • En natuurlijke de leuke label die kun je verder op in dit artikel downloaden.

Download de label hieronder!

regenboog trakatie Download hem hier!

Verder is het eigenlijk heel makkelijk. Je vult de zakjes met de spekjes, als er geen regenboog spekjes meer zijn kun je natuurlijk ook een zak spekjes van de supermarkt halen. Je print de label uit, knipt hem langs de lijnen uit en vouwt hem op de vouwlijn dubbel. Met twee nietjes zet je hem vast en de traktatie is klaar! Ik heb jaren lang nagedacht over traktaties, terwijl dit gewoon net zo leuk is en kinderen lusten ook vaak wel spekjes. Dus waarom moeilijk doen? Daarnaast vind ik traktaties vaak belachelijk groot met cadeautjes en prulletjes wat dus ook echt niet nodig is.

Wil je graag een naam & leeftijd op de label dan kun je dit gemakkelijk doen met het programma canva. Hier kun je afbeeldingen enzo aanpassen of zelf maken. Ik gebruik deze tool altijd voor het maken van traktaties en uitnodigingen.

Nog meer traktatie inspiratie:

Broodje hamburger & Frietjes
Traktatie met mini play doh
Sushi Traktatie
Halloween Traktatie
Cake Donuts
Luchtballon Traktatie
Geboorte traktatie
Speklollies


Facebook Comments

Share this post