Comments (5)

Ik heb geen refurbished apparaten en koop ze nieuw, maar mijn zusje en moeder hebben allebei hun Macbooks refurbished gekocht. Werkt net zo goed!

Jaaa zo top vind ik dit! Mijn man heeft sinds kort een refurbished iPhone. Je merkt indd helemaal niet dat het al om een gebruikte mobiel gaat. Hij is er indd geval heel blij mee en dat voor zoveel minder geld. Je krijgt ook nog eens een jaar garantie! Ik wil heel graag een MacBook maar vond het altijd veels te veel geld. Maar ga nu een refurbished MacBook kopen.

Lijkt me echt super fijn! Zo hebben de vele telefoons die na 2 jaar of eerder niet meer gebruikt worden, als er wat fout is, door vele mensen in Nederland toch weer een nieuw leven.. Heel veel plezier van je telefoon!

Interessant, heb al eens voor de twijfel gestaan om het te doen. Kocht toch een nieuwe. Voorheen altijd tweedehands telefoons gehad. Goed om te lezen dat refurbished een goed alternatief daarvoor is.

Ja absoluut! Ik ben heel erg blij met mijn iphone 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP