Happy momlife

shutterstock_325986059
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een refurbished iPhone is dat wat?

Ik ben zo iemand die telefoons honderd keer laat vallen en de laatste keer liett ik hem in de wc vallen. Ik denk dat menig iPhone gebruiker wel weet dat een iPhone niet tegen water kan. Tja dan ben je weer toe aan een nieuwe telefoon hé. Ik vind een nieuwe telefoon vaak belachelijk duur en ontdekte ongeveer een jaar geleden refurbished iphone’s. Ik ben erg blij met mijn iPhone en ga vandaag vertellen of ik het zal aanraden. 

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished is eigenlijk een gerenoveerde telefoon. De iPhone’s zijn al eens gebruikt, maar zorgvuldig opgeknapt en opgepoetst alsof je een nieuwe telefoon hebt. Refurbished is dan ook niet hetzelfde als tweedehands.Dit omdat de toestellen eerst goed zijn nagekeken en indien nodig zijn opgeknapt waardoor het dichter in de buurt komt van een nieuwe telefoon. Toestellen die retour zijn gebracht, foutieve bestellingen en kapotte telefoons met kleine mankementen zijn enkele voorbeelden van refurbished exemplaren. Het schoonmaken en opknappen van deze smartphones gaat vaak verder dan het schoonmaken van het scherm. Refurbished smartphones zijn bijvoorbeeld voorzien van een nieuw glasplaatje, of bevatten nieuwe onderdelen die defect materiaal vervangen. Het kan dus best dat een refurbished iPhone 6 in het verleden is teruggebracht omdat de batterij het niet meer deed, waarna hij een tweede leven krijgt met een gloednieuwe batterij.

Hoe bevalt het mij?

Ik ben wat betreft telefoons echt een krent! Ik heb geen zin om veel geld uit te geven als het ook voor minder kan, bijvoorbeeld bij een refurbished iphone 6. Mijn iPhone werkt prima en ik merk er niet aan dat hij al eens gebruikt is. Je kunt vaak een grote GB kopen voor minder geld, super fijn toch? Ik heb geen krasjes op mijn scherm kunnen vinden en het opladen etc werkte ook prima. Voor mijn gevoel had ik een nieuwe iPhone voor het geld van een tweedehandse iPhone perfect toch? Nu ik gewend ben aan refurbished zal ik niet snel een nieuwe iPhone kopen, waarom veel betalen als het ook voor minder kan.

Mijn refurbished iphone bevalt heel goed! Ben jij hier al bekend mee? 

Facebook Comments

Share this post