Persoonlijk Recepten

Recept | Wraptaart

Mmm wraps, wij eten ze minimaal 1 keer per week en soms wel vaker. Je kunt er namelijk best wel veel verschillende dingen meemaken. De kinderen vinden het een feestje als er een wraptaart op tafel komt, taart is voor kinderen toch eigenlijk wel een magisch woord hé? Ook met een wraptaart kun je veel variëren, maar onze favoriet is een wraptaart met gehakt. Na een tijdje sleutelen aan het recept is het nu tijd om hem te delen. 

Benodigdheden:

  • 6 wraps (die van de Jumbo vind ik het lekkerst)
  • 150 gram rundergehakt
  • 2 tomaten
  • 1 blikje tomatenpuree (ik gebruik die van de lidl)
  • 1 halve ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 bol mozzarella
  • 1 theelepel paprikakruiden
  • 1 snufje knoflookpoeder
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snipper het uitje en snijd de paprika’s in blokjes. Snijd ook de tomaten in blokjes
  3. Zet een pan op het vuur en verwarm hier een scheutje olie in. Voeg het gehakt toe en bak dit rul
  4. Voeg het gesnipperde uitjes, de paprika’s en de tomaten toe en bak dit een paar minuten mee.
  5. Voeg nu het blikje tomatenpuree toe
  6. Nu is het tijd om de kruiden toe te voegen, doe de paprikakruiden, knoflookpoeder en de Italiaanse kruiden bij het geheel en laat de saus ongeveer 10 minuten pruttelen.
  7. Tijd om de taart te maken. Begin met een wrap en doe hier een laagje saus overheen. Vervolg dit met een wrap en een laagje saus tot je bij de laatste wrap bent. Hier over doe je namelijk alleen nog de mozzarella die ik even in plakjes heb gesneden.
  8. Zet de wraptaart voor 15 minuten in de oven en je kunt lekker smullen!

Wil je nog meer groente toevoegen? Dan kun je ervoor kiezen om er nog een verfrissende salade bij serveren. Eet smakelijk! 

 

 

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

  • Reply MarjonS

    Wij eten ook geregeld wraps, maar een wraptaart nog nooit gemaakt/gegeten.
    Binnenkort eens maken.

    16/08/2017 at 7:55 am
  • Reply Fenna

    Hmm, deze ga ik een keer maken. Lijkt mij superlekker!

    16/08/2017 at 9:31 pm
  • Leave a Reply