Recepten

Recept | Wraps met chorizo en gehakt

Mmm gisteren maakte Robert wraps met de dingen die wij nog in huis hadden. en hij was mega lekker! Terwijl ik aan het eten was vroeg ik Robert wat hij er allemaal in gedaan, omdat ik dit moet delen. Dus bij deze het recept van de lekkerste wraps die ik ooit heb gegeten.

Benodigdheden voor de wraps:
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1/2 chorizo
  • 150 gram rundergehakt
  • 2 paprika’s
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • Handje geraspte kaas
  • 1 blik kidneybonen
  • Scheutje olijfolie
  • wraps
Bereiding:
  1. Snijd de chorizo in blokjes, de paprika in blokjes en snipper het uitje
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden
  3. Verhit een beetje olie in een wokpan en voeg hier de ui en knoflook aan toe
  4. Voeg hier het gehakt en bak dit rul
  5. Voeg nu de chorizo toe en bak deze ook even goed aan
  6. Wanneer dit goed gaar is voeg je de paprika’s en kidneybonen er aan toe
  7. Doe als laatste het blikje tomatenpuree er bij en verhit alles nog even 2 minuten
  8. Leg een wrap op een bord en en leg in het midden wat van het gehakt mengsel. Strooi hier overheen wat kaas en rol hem op. Doe dit tot dat de ovenschaal vol is.
  9. Strooi over de wraps nog wat kaas en zet hem voor 15 minuten in de oven.

Eet smakelijk! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Vlijtig Liesje

    Hmm, dat klinkt heerlijk! en nog een heel complete maaltijd ook!

    15/02/2017 at 9:22 am
  • Leave a Reply