Happy momlife

paw-patrol-taart
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Recept | Paw Patrol verjaardagstaart

Toen Aron vijf werd wilde hij graag een paw patrol taart. Leuk idee en op pinterest kwam ik wat plaats tegen wat hij wel leuk zou vinden. Een lekker taartje bomvol chocolade en ook nog eens leuk om te maken en te zien. 

Benodigdheden:

 • 1 zak mini kitkat’s
 • 1 zak M&M’s (bruine zak)
 • 2 repen pure chocolade
 • 2 Dr. Oetker biscuit mix (+ ingrediënten)
 • Aardbeien jam

Bereiding:

 1. Bak de Biscuits  zoals aangegeven op de verpakking en laat ze goed afkoelen
 2. Smelt de pure chocolade au-bain-marie
 3. Wanneer de biscuits zijn afgekoeld kun je aan de bovenkant van één van de cakes een laagje jam doen. Leg hier bovenop de tweede cake
 4. Breek de KitKats in tweeën en leg ze klaar
 5. Smeer de cake in met het chocolade en druk hier direct KitKats tegenaan. De chocolade wordt snel hard dus je moet snel de KitKats er tegenaan plakken.
 6. Breek aan de voorkant van de taart de Kitkats door de midden en haal er een stukje cake weg.
 7. Als je de rand hebt gedaan giet je de rest van het chocolade op de bovenkant van de taart en strooi hier overheen. Zorg er ook voor dat het chocolade bij de inkeping naar beneden gaat. Strooi hier over heen M&M’s (of smarties)
 8. Laat de taart uitharden en zodra dit gebeurt is kun je er lekker van smullen. Je kunt er nog een poppetje van de Paw Patrol op zetten en wat pionnen natuurlijk!

Eet smakelijk en een fijne verjaardag! 

Facebook Comments

Share this post