Persoonlijk Recepten

Recept | Pastasalade beenham honing mosterd

Tijdens mijn zwangerschap heb ik echt heel veel pastasalades gemaakt. Ik had ‘s avonds weinig energie om te koken en een pastasalade kun je eigenlijk goed voorbereiden. Robert is dol op een broodje beenham en ik dacht dat het wel lekker zal zijn als ik er een pastasalade van zal gaan maken. Dus dat deed ik en het bleek een groot succes en successen moet je delen toch?

Benodigdheden:

  • Twee eetlepels honing mosterdsaus
  • 2 pakjes beenham (ongeveer 200 gram)
  • 1 galia meloen
  • 400 gram pasta
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 1 komkommer

Bereiding: 

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, spoel het af en laat het afkoelen in de koelkast
  2.  Snijd ondertussen de galiameloen in blokjes, de mozzarella in blokjes en de komkommer ook in stukjes.
  3. Snijd de beenham in dunne plakjes en bak deze kort in een koekenpan
  4. Vul een schaal met de afgekoelde pasta, de meloen, mozzarella en komkommer.
  5. Leg hier boven op de gebakken beenham en doe hierover heen honing mosterdsaus. Mmm!
  6. Een lekker stokbroodje erbij en smullen maar.
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply