Als ik mijn gezin blij wil maken met het avond eten dan kan ik het best pasta maken. Zelf ben ik er niet heel erg weg van, tenminste ik ben niet zo dol op gehakt in de pasta. Gelukkig zijn er nog zoveel andere manieren om een lekkere pasta te maken. Ik deel een lekker recepten met jullie.
Benodigdheden:
- 2 cups pasta
- 3 paprika’s in kleine blokjes
- 1 rode ui in gesnipperd
- 1 bol mozzarella in plakken
- Tomatenblokjes uit blik
- 400 gram kalkoenfilet blokjes
- Kip kruiden
Bereiding
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en spoel af onder de koude kraan.
- Verhit wat (kokos)olie in een wokpan en bak de blokjes kalkoen tot ze gaar zijn. Voeg nu de blokjes paprika en ui toe.
- Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de ovenschaal in
- Vul de ovenschaal als eerste met een laag pasta, leg daaroverheen de kip/groente mengsel en giet daaroverheen de tomatenblokjes.
- Dek het geheel af met de plakken mozzarella en zet het in het midden van de oven.
- Laat het geheel in de oven warm worden tot de mozzarella goed is gesmolten, ongeveer 10 a 15 minuten.
Eet smakelijk!
Ohh lekker! De combinatie pasta + kaas is sowieso altijd een succes, vooral als het mozzarella is als je het mij vraagt!