Happy momlife

oreo trifle
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Oreo Trifle (vogelnestjes) | Recept

Oreo’s ik ben er lichtelijk verslaafd aan. Voor de paasdagen maakte ik een lekker toetje met oreo en chocolade cheesecake. Een recept die ik wel moet delen, want iedereen vind oreo lekker toch? Right? Ik in ieder geval wel! Ik maakte een Oreo Trifle speciaal voor Pasen.

Benodigdheden voor de oreo trifle:

  • Twee rollen Oreo (die van de lidl en action zijn goede vervangers voor de duurdere)
  • Twee bakjes met roomkaas
  • 1 bakje slagroom
  • 1 theelepel cacao poeder ( je kunt hiervoor de goedkoopste pakken)

Bereiding van de oreo trifle:

  1. Meng de slagroom met de roomkaas goed stevig
  2. Voeg hier een lepel cacao poeder aan toe
  3. Hak de oreo fijn met een keukenmachine, ik dit deed rol voor rol
  4. Vul de glazen eerst met een laagje oreo kruimels, doe hier boven op een laagje van het roomkaas mengsel en doe dit tot het glas vol is.
  5. Eindig met een drupje roomkaas. Je kunt hier eventueel nog een stukje chocolade bovenop leggen. Ik deed dit met een paaseitje.

Eet smakelijk!

 

Maak jij een recept van Joyfromjoyce? Dan vind ik dit leuk om terug te zien op social media. Gebruik de #receptvanjfj dan kan ik het terug vinden. Ik ben namelijk heel erg benieuwd naar wat jullie vinden van de recepten die ik deel op joyfromjoyce.nl.

Facebook Comments

Share this post