Op 8 april is onze dochter jarig en vorig jaar vierden wij dit natuurlijk groots. Voor haar verjaardag bestelde ik een mooie taart, maar daarbij maakte ik ook nog een lekker taartje. Eentje die dit jaar ook zeker weer op tafel komt te staan tijdens één van de verjaardagen. Ik maakte een naked cake met lekker veel vers fruit, mmm! Als ik de foto’s terug bekijk heb ik er direct weer trek in.
Benodigdheden:
- 150 ml slagroom
- 200 ml mascarpone
- 2 bakjes frambozen
- 1 bakje aardbeien in plakjes gesneden
- 2x biscuitdeeg (bijv. van dr. Oetker
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel vanille extract
Bereiding
- Bak de biscuit deeg zoals aangegeven op de verpakking. Ik deed dit de avond voordat ik de taart nodig had, zodat hij lekker was afgekoeld. Je hebt twee stuks nodig.
- Meng de volgende dag het slagroom, mascarpone, de suiker en vanille extract door elkaar tot dat je een stevig geheel hebt.
- Leg één van de taartje op een bord en smeer deze in met het mascarpone mengsel.
- Verdeel hier boven op de helft van de frambozen en de aardbeien.
- Leg hier boven op het tweede taartje
- Smeer hier de rest van het mascarpone mengsel op.
- Verdeel het fruit er over heen en je taartje is klaar!
- Ik maakte van de frambozen een één aangezien het voor de eerste verjaardag van onze dochter is.
Eet smakelijk!
Facebook Comments
Daar krijg ik nou honger van, op deze vroege ochtend! Ziet er lekker uit en simpel, daar hou ik wel van.