Recept | Mango cheesecake

Voor Aron zijn verjaardag in december maakte ik een Mango Cheesecake die goed in de smaak viel. Het recept deel ik natuurlijk graag. Hij is…

Voor Aron zijn verjaardag in december maakte ik een Mango Cheesecake die goed in de smaak viel. Het recept deel ik natuurlijk graag. Hij is makkelijk  te maken en ook nog eens heel erg lekker! 

Benodigdheden:

Voor de bodem: 

  • 1 pak theebiscuitjes
  • 25 gram boter

Voor de vulling:

  • 2 pakjes met roomkaas
  • 1 bakje slagroom 250 ml
  • 160 ml poedersuiker
  • 1 doosje mango of 1 hele mango in blokjes

Bereiding:

  1. Verwarm de boter in een pan en smelt dit geheel. Breek ondertussen de theebiscuitjes en voeg dit bij de gesmolten boter. Meng het door elkaar.
  2. Leg dit op de bodem van een taartvorm en zet dit voor 15 minuten in de oven
  3. Klop ondertussen de roomkaas met de slagroom goed door elkaar tot dat je een dikke mengsel hebt
  4. Voeg ook de poedersuiker toe
  5. Maak met een fijnsnijder de mango fijn en voeg dit door het roomkaas mengsel
  6. Haal de bodem uit de koelkast en leg hier bovenop het mango mengsel.
  7. Zet het geheel voor 2 á 3 uurtjes in de koelkast, tot dat het goed stevig is.

Je kunt er eventueel nog wat mango bovenop leggen als garnering.

Eet smakelijk! 

2 comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *