Recept | Bladerdeeg gevuld met gehakt

Mmm ik was onlangs druk bezig met het testen van de airfryer en keek wat ik nog in de vriezer had liggen. Onze vriezer moest…

Mmm ik was onlangs druk bezig met het testen van de airfryer en keek wat ik nog in de vriezer had liggen. Onze vriezer moest namelijk nodig even ontdooid worden, maar dan moet hij dus eerst leeg gegeten worden. Ik kwam wat dingen tegen en maakte hiervan gevulde bladerdeeg met gehakt en spinazie. 

Benodigdheden:

  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 200 gram rundergehakt
  • 450 spinazie (uit de diepvries)
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden

Bereiding:

  1. Leg de plakjes bladerdeeg van elkaar af om te ontdooien
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden of de airfryer op 180 graden
  3. Verhit een beetje olie in een wok en voeg hier direct de knoflookpoeder en uienpoeder aan toe.
  4. Rul het gehakt en voeg de spinazie toe
  5. Meng het blikje tomatenpuree erdoorheen en voeg ook de Italiaanse kruiden toe
  6. Leg een eetlepel van het mengsel in het midden van een plakje bladerdeeg en vouw de hoekjes weer naar binnen.
  7. Leg de pakketjes op een rooster of in het mandje van de airfryer. Als je ze allemaal gevuld heb zet je ze in de oven voor 10 minuten (ook in de airfryer).

Eet smakelijk! 

4 comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *