Afgelopen vrijdag kwam er hier in huis een airfryer binnen. Ik werd namelijk uitgekozen als insider voor het testen van de airfryer samen met mijn favoriete foodblog uitpaulineskeuken. Leuk, want ik wilde al heel lang een airfryer, maar de prijs lag iets te hoog op dit moment. Maar ik kreeg hem dus binnen en ik ga zeker een uitgebreide review over dit geweldige apparaat schrijven. Ik heb al een aantal dingen geprobeerd en ik zal dan ook recepten gaan delen die airfryer proof zijn, maar ook prima in de oven gemaakt worden.
Benodigdheden voor 4 wraps:
- 2 appels ik gebruikte elstar
- 4 kleine wraps
- 40 gram suiker
- 2 eetlepel kaneel
- 1 ei
Bereiding:
- Verwarm de airfryer voor op 170 graden of de oven op 180 graden
- Schil de appel en snijd hem in blokjes
- Strooi hier 20 gram suiker overheen en 1 eetlepel kaneel en meng het goed door elkaar
- Vouw een wrap open en leg in het midden een strookje met het appel mengsel
- Rol de wrap op
- Klop de ei los in een schaaltje en smeer de wrap in met een kwastjes. Helemaal rondom
- Leg in een diep bord de rest van de suiker en het kaneel
- Rol de ingesmeerde wrap hierdoor heen en leg in het netjes van de airfryer of in een ovenschaal
- Zodra je alle wraps klaar hebt kun je het aanzetten voor 15 minuten.
- Na die 15 minuten even laten afkoelen en dan kun je lekker smikkelen!
Een groot succes hier in huis bij onze mini man! Eet smakelijk
Wat klinkt het heerlijk! Dit ideetje hou ik zeker eventjes in m’n achterhoofd. Zo simpel als het kan zijn, hmmm! 😀