Persoonlijk Recepten

Recept ♥ Spinazie Puffs

Het is al een hele tijd geleden dat ik op joyfromjoyce een recept had geplaatst. Vol goede moed begon ik namelijk een foodblog, maar de laatste tijd kwam ik erachter dat ik hier eigenlijk geen tijd voor had. Het is te druk om diverse plekken helemaal up-to-date te houden. Dus de food gerelateerde blogs komen weer terug op joyfromjoyce.nl En vandaag begin ik met een lekker recept van de Spinazie Puffs. 

Ik pin regelmatig recepten op pinterest op mijn geheime bord. Juist omdat ik het leuk vind om Amerikaanse recepten te proberen, maar eigenlijk deed ik er nooit wat mee. Moest ik weer het nieuwe weekmenu bedenken? Dan deed ik dit samen met de allerhande en een aantal foodblogs.

Benodigdheden (voor 10 stuks):

 • 1 pot bechamelsaus (of maak het zelf)
 • 10 vellen bladerdeeg
 • 1 bakje met ham blokjes
 • 1 zak verse spinazie
 • Geraspte kaas

spinazie puffs 2

Bereiding:
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden en leg de vellen bladerdeeg alvast neer te ontdooien
 2. Verhit een hapjes pan en slink hier de spinazie in
 3. Voeg de bechamelsaus hier aan toe en meng het geheel goed door elkaar
 4. Voeg ook de hamblokjes toe
 5. Leg een lepel met spinazie mengsel midden op het velletje bladerdeeg en vouw de hoeken naar binnen
 6. Strooi hier nog wat geraspte kaas over heen
 7. Je kunt het bladerdeeg eventueel ook nog insmeren met wat ei-geel
 8. Zet de puffs nu voor 20 minuten in de voorverwarmde oven

Hier in huis waren wij er alle vier gek op en de 10 spinazie puffs waren er ook zo door haha! Je kunt ze ook allemaal afbaken en bewaren voor een dag later om ze dan weer op te bakken. Ook erg lekker bij een kom soep.

Eet smakelijk!

Probeer jij een recept van joyfromjoyce uit? Deel dan je foto op social media met de hashtag #joyfromjoycerecept. Vind ik leuk om te zien! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply