Feestdagen Sinterklaas

Recensie: De club van Sinterklaas & Geblaf op de pakjesboot

Gisteren ging ik samen met Aron naar de bioscoop. al vanaf het eerste moment dat hij de reclames van De Club van Sinterklaas zag wilde hij naar de film toe. Gisteren was er kleuterbios in een bioscoop hier in de buurt en gingen wij samen met mijn zus en haar dochter naar de club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot

Over de film

Dit jaar komt het sinterklaasfeest opnieuw in gevaar. Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

Wat vonden wij van de film? 

Tot dusver zijn alle films van de club van sinterklaas altijd een groot succes geweest. En ook dit jaar werden wij niet teleurgesteld. De film begint direct al spannend waarbij ik even dacht dat het misschien te spannend ging zijn, maar al snel kwamen de pieten in beeld en was de spanning weg. Het verhaal is leuk en gelukkig eindigt hij goed. De film duurt iets langer dan een uurtje en dat vind ik persoonlijk precies lang genoeg voor een kinderfilm. Naast dat de film voor kinderen leuk is is hij voor de ouders ook absoluut leuk om mee te kijken. En de liedjes? Die vind ik persoonlijk elk jaar weer een succes. Ik gebruik ze dan ook graag tijdens mijn lessen.

Hebben jullie de film al gezien? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply De M van Mama - Jessica

    Ik kan niet wachten tot mijn meisje groot genoeg is voor de bios.
    Leuk wel dat ze altijd nieuwe liedjes hebben. Morgen eens kijken of we samen kunnen dansen erop in de woonkamer!

    15/11/2016 at 12:21 am
  • Leave a Reply