Happy momlife

img_1182
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Reasons to love christmas || Advent of Joy

Dat ik dol ben op kerst hoef ik niet te vertellen denk ik. Maar hierin ben ik vaak wel één van de weinigen. Er zijn teveel mensen die kerst niet leuk vinden. Die het maar een gestress vinden en teveel gedoe. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet nodig is. Kerst kan zo leuk zijn heb je last van december stress? Dan heb je misschien nog iets aan deze tips en ik ga je uitleggen waarom kerst zo leuk is!

1. Kerst muziek – De voorpret begint bij mij altijd al met kerst muziek. Ik ben er dol op. Het liefst luister ik de kerst afspeellijst van Glee en Pentatonix.

2. Kerstkoekjes – Ik ben er dol op. Lekker kerstkoekjes vooral de chocolade kerstkransjes van de Aldi. Die hebben mijn ouders al in huis zo lang ik mij kan herinneren. Mm zo lekker! Maar ook roomboter kransjes vind ik erg lekker.

3. Kaarsjes – In december zet ik ook sneller een kaarsje aan. Tegenwoordig heb ik allemaal led kaarsjes in huis staan. Beter voor het milieu!

4. Warme chocolademelk – Dit hoort echt bij kerst hoor! Ik drink verder eigenlijk nooit chocolademelk alleen in de decembermaand. Ik ben meer een koffie persoon.

5. Kerst Cadeautje – Ik vind cadeautjes onder de boom heel erg gezellig en leuk!

6. Kerstlampjes – Ga je wel eens door het dorp of stad heen rijden om alle kerstlampjes te bekijken? Ik vind het er echt zo gezellig uit zien. Wie niet?

7. De kerstman – Tja ik weet niet waarom maar ik hou van de kneuterigheid en daarnaast heeft de kerstman in Nederland vaak iets lekkers bij zich en ik hou van lekkere dingen!

8. Het kerst diner – Ik hou van lekker eten. Ik hou van vlees, ik hou van bijgerechten, maar ik hou vooral van kesttoetjes. Wie niet?!

9. Candy canes – Volgens mij ben ik één van de weinigen die het lekker vind om zo’n ding op te eten. of om mijn chocolade melk mee te roeren. Heeeerlijk!

10. Glitterssss – Dit jaar zijn de glitters helemaal hip en het mag niet ontbreken in je kerstoutfit. Mijn jurkje bestaat volledig uit glitters!

11. Kerstkaarten – Op 6 december gaan die van mij altijd op de post. Deel 1 is al bij de mensen aangekomen de rest moet nog verstuurd worden, maar ik vind het super leuk om dit te ontvangen en te versturen. Het staat zo gezellig en het is even een moment waarop je aan een ander denkt.

12. Lelijke kersttruien – Ik leef in mijn foute kersttruien. helemaal die ik dit jaar heb gekregen. Ze zitten zo lekker en zijn vaak oversized, love it!

13. Kerstfilms – Ja hallo die feelgood movies die je waarschijnlijk allemaal het zelfde vindt zijn echt leuk om te kijken! Mijn favoriet? Noelle op Disney +, op netflix A Cinderella story christmas wish en op videoland Christmas Jars.

14. Kerstbomen – Ik vind het super leuk om kerstbomen te zien, iedereen doet het anders. Maakt andere combinaties en gebruikt andere deco. Ik vind het heel inspirerend!

Facebook Comments

Share this post