Happy momlife

IMG_8841
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Realistische doelen voor September

De zomervakantie is voorbij en na 6 weken thuis met mijn kroost te zijn geweest, is het tijd om de boel weer op te pakken. Naast dat ik 6 weken uit het ritme ben gestapt ben ik ook bijna een jaar geleden voor het laatst bevallen. En daarom is het ook tijd om de sportieve draad weer op te pakken. Wat mij altijd goed helpt is het stellen van doelen, kleine doelen en misschien wel wat grote doelen om meer uit mijn dag/weken en maand te halen. Ik deel mijn doelen voor september met je. 

1. Iedere dag minimaal 30 minuten bewegen 

En dan bedoel ik niet van en naar school fietsen, maar echt bewegen. Een stevige wandeling met Fleur bijvoorbeeld of een work-out. Ik zit er ook aan te denken om één keer per week te gaan zwemmen, maar hier moet ik nog even naar kijken.

2. Stoppen met snoepen en weer trouw zijn aan Weight Watchers 

Weight Watchers is voor mij dé manier om weer goed en gezond te eten. Ik ben er weer mee begonnen vanaf vandaag (of nou ja eigenlijk gisteren) en ga mij er weer aanhouden. Ik laat de snoepjes, koekjes en chips wat meer staan en bak in plaats daarvan wat vaker een wortel of wat fruit.

3. Het huis herfst proof maken. 

De herfst zal in september ook ten einde komen en daarom moet er even goed voorbereid worden. De kinderen hun kamers moeten weer zo ingericht worden dat ze er ook goed kunnen spelen en het speelgoed beneden moet uitgezocht worden.

4. Planning maken voor de feestdagen 

De decembermaand is de maand waar ik best veel aandacht besteed aan mijn content. Ik maak dingen zelf, probeer recepten en ga zo maar door. De afgelopen twee jaren was het minder door de zwangerschap van Fleur (en de acute misselijkheid haha!) en vorig jaar was het niet zo’n makkelijke periode met Fleur. Ook privé speelde er van alles en ik genoot niet van kerst. Dit jaar heb ik er weer zoveel zin in en ben ik ook al druk met de voorbereidingen.

5. 2 Boeken lezen 

Ik ben altijd dol geweest op lezen, maar gun mezelf er geen tijd meer voor. Belachelijk eigenlijk, want het geeft meer rust dan het kijken van een serie. Ik wil dan ook meer lezen (en meer in bad) en het liefst lees ik 2 boeken uit deze maand. Ik wil heel graag het boek van ik vrouw van jou uitlezen en ik kom er vast nog wel eentje tegen in mijn kast die ik wil gaan lezen.

Ik ben benieuwd of ik de enige ben met doelen heb jij ook nog een mooi doel dat je wilt behalen deze maand? 

Facebook Comments

Share this post