Comments (8)

Super leuk allemaal! Ik ga binnenkort ook een keertje heen, is vanuit Friesland toch lekker dichtbij! Hoe zijn de shirtjes voor Sofie? Is het katoen? Of zit d’r ook wat stretch door?

aah tof! Ik ga meestal naar arnhem of almere! Kan er uren rondlopen vooral op de kinderafdeling inderdaad! leuke aankopen!

Ja ze hebben wel hele leuke spullentjes daar. Ik was laatst alleen niet zo tevreden met de rompers bij de Primark. Laag uitgesneden halsje en hoog ingesneden bij de benen. Misschien had ik gewoon net pech met de serie rompers.

Ik ben echt helemaal verliefd op die jumpsuit!

Wat een leuke items, vooral dat jumpsuitje voor Sofie! Ik heb voor Melle ook twee zonnebrillen gekocht. Ze staan zoooooo guitig maar hij wil ze nog niet ect ophouden helaas

Leuke spullen! Primark heeft zoveel leuke spulletjes voor kids.

Wat leuk om uitgenodigd te zijn voor een opening van de Primark! Ikzelf ga wel eens naar Arnhem maar kan niet wachten tot er 1 in Zwolle komt.

Erg leuke shoplog. Ik vind de korte broeken van Sophie echt mega cute! Ik ben nog niet in Groningen bij de Primark geweest, wel volgens mij alle anderen haha

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP