Huis en inrichting zwanger

Preview babykamer

Al een aantal weken roep ik dat we begonnen zijn aan de babykamer en afgelopen week nam ik een video op waarin ik laat zien wat we al gedaan hebben. Robert en ik moeten nog een paar dingen ophangen/maken en dan is het kamertje klaar. Tijd om de wasjes te draaien. Benieuwd naar de babykamer tot dusver? Bekijk dan de video!

Er moet nog van alles gebeuren. Ik wil nog decoratie maken in het geel, wit en roze en ik er komt nog een mooie wandplaat aan de muur gemaakt door mijn oom. Deze plaat laten wij maken van gebruikt palethout. En moet ik nog op zoek naar de perfecte dekentjes voor op het bedje. Mag ik alles gaan schoonmaken, de kleertjes gaan wassen en lekker veel gaan keuvelen in het kamertje precies zoals het hoort als zwangere vrouw, haha! Ook moet ik nog op zoek naar de perfecte gele lamp en dit blijkt nog een lastige opgave te zijn.

Wat vinden jullie van de babykamer tot dusver? En heb je nog tips voor leuke decoratie in het geel? Pastel roze? Of misschien wel helemaal iets anders? LAat het mij weten ik kan nog wel wat tips gebruiken namelijk. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Mama van Suiker (Sam)

  Wat leuk! Ben er benieuwd naar het eind resultaat en die tak is echt leuk!

  31/01/2015 at 9:46 am
 • Reply Gwen

  Ik krijg er alweer inrichtkriebels van hihi. Leuk!

  31/01/2015 at 8:19 pm
 • Leave a Reply